Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Postać kobiety

Lon333ly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć...

Piszę ten temat z pytaniem, jak, gdzie i kiedy można było zdobyć postać kobiety, albo przynajmniej jej, tak powiem - mordę.

Widziałem 1 osobę w Royal właśnie grającą tą płcią.

No i już powiedziałem pytanie - gdzie, jak i kiedy można było zdobyć tą postać/mordę ?

Za odpowiedź 5* i lajk.

Pozdrawiam,

Lon333ly.

PS. Proponuję zrobić nowy temat, gdzie będzie można zadawać pytania, jak i na nie odpowiadać.

Tylko ja tego nie zrobię, bo zaraz będzie na mnie, że na siłę chcę jakiś temat zrobić...

1389638202-U295319.png

Opublikowano

BFH---The-Vault-Royal.jpg

Postać kobiety opuściła store miesiąc temu, razem z innymi setami. Z tego co pamiętam kupowało się samą głowę, nie poszczególne części setu. W ten sposób trzeba było kupić cały set oraz nie można było niczego do niego założyć.

Opublikowano

Aha, to tak, jak z tą brodą, o którą kiedyś pytałem...

Czy możemy liczyć na ponowne wprowadzenie ich do sklepu ?

Czy to już koniec ? Bo skusiłbym się na 3 seciki. ;x

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Aha, to tak, jak z tą brodą, o którą kiedyś pytałem...

Czy możemy liczyć na ponowne wprowadzenie ich do sklepu ?

Czy to już koniec ? Bo skusiłbym się na 3 seciki. ;x

Twórcy nie ujawnili, nie dali żadnego znaku czy sety powrócą. Nie ma żadnych informacji na ten temat.

Zamiast rozpamiętywać tamte sety, może warto spojrzeć w przyszłość na świąteczne rzeczy, które jeszcze nie weszły do sklepu:

Opublikowano

Bardzo ciekawie się zapowiada, ale i tak chciałbym kilka części z tych 6 starych setów. :D

Dobra, gdyby ktoś miał mi coś jeszcze więcej do powiedzenia na temat przyszłych nowości, niech napisze tutaj. :)

Googlus, nagroda za pomoc. ;]

1389638202-U295319.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...