Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Combat Arms NA

xPrzemeKx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym pograć na Combat Arms NA. Jakiego programu najlepiej użyć do zmiany IP na US ?

Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi. Pomocne odpowiedzi nagrodzę Like :D

Opublikowano

nie zagrasz na amerykańskiej wersji choćbyś się posr*ł ;)

Mi też się tak wydaje. Już chyba z miesiąc temu pisałem że mam 2 działające VPN bo zmieniają IP a nie działają na Combata więc wg mnie VPN też zostało pogrzebane przez nexona,

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

ja mam pełno działających VPN-ów ale żaden nie działa na CA... trzeba znaleźć inny sposób...a za zalogowanie się tam dzisiaj dostawało się 300x 200%exp and 25%gp pass :(

ehh.:)

Opublikowano

Na NA są darmowe NXy. Zarobiłem już 6,5k. Dlatego chcę tam grać. ;D

Udało mi się zalogować, ale nie da się rozpocząć gry. Szkoda

Opublikowano

Na NA są darmowe NXy. Zarobiłem już 6,5k. Dlatego chcę tam grać. ;D

Udało mi się zalogować, ale nie da się rozpocząć gry. Szkoda

Nasza wersja jest bardziej komercyjna ale może kiedyś stopniowo komercha będzie sie zmniejszać np.Itemki z gray hi sec case kiedyś itemki za gp teraz itemki za nx.Myśle ze małymi kroczkami w sprawie nx będzie coraz lepiej.Air force (czapeczka) i tanker Vest na perma kiedys to nie bylo rL a teraz mozna je zakupić ;).

Powoli powoli i będzie tak jak u nich.Bardziej warto tutaj grać nie trzeba sie "pieprzyć" z odpaleniem NA tutaj są lepsi gracze na NA same lamy :<.

Za 2 lata to na EU kosmos będzie zobaczycie ;d

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...