Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin 2 Konto

Adiczek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka dostałem od typa 80+ lvl zeby mu pomoc dropic pd all eq wybonowane i po prostu ten typ jest jakis naprawde głupi dał mi passy do tego konta i nie zmienił hasła i nie wiem czy mu zabrac całe eq, all ma wybonowane ale kupywał bony za kamyki duchowe i nie wiem czy jak bym mu zabrał i by poszedł np. na policje czy mógłbym miec przerąbane czy nic jesli mozecie wypowiedzcie sie na ten temat

Opublikowano

Ja bym nie brał. Jak all wybonowane to pewnie włożył sporo kasy. A jak płacił za gre to jest to karalne;] To jest tak jakbyś mu kase ukradł

!!! Nie bądź żyła, daj LAJKA !!!

Opublikowano

bądź chamem i zabierz. lub dorośnij i pomagaj.

na policje to jak najbardziej by mógł iść, tym bardziej, że może kamyki z allegro = konto warte troche i ma dowody.

Opublikowano

Jeżeli ukradniesz jesteś zwykłym idiotom + dzieciakiem co sępi w MW1 o tygrysią +2 i masz problemy z policją :D

Jeżeli nie zabierzesz - Jesteś spk gość i masz zaufanie u niego :D

ALE COŚ NIE WIERZE ŻE TAKI GOŚCIU BY KOMUŚ DAŁ PASSY

nie reklamujemy yt.

Opublikowano

Z punktu regulaminu mt2 policja nie może Ci nic zrobić.

Sam Ci podał passy, jego sprawa. Co innego jak ty byś się sam włamał.

Jak masz ss rozmowy z gg / gry itp że podaje passy to masz 99% że jesteś czysty. ;)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Będziesz miał tak przejebane, ze zapewne nawet Cię do fabryki nie będą chcieli przyjąć... Bo po co im złodziej? :)

A biorąc pod uwagę Twój styl pisania nie masz więcej 12 lat, więc wpędzisz w kłopoty również swoich rodziców.. Uważasz, że warto? Jeżeli tak to to zrób, odwiedzę Cię w poprawczaku ^^

EDIT @ Dash... Nie do końca. to jest przywłaszczanie cudzej własności, bez wiedzy i zgody własciciela czyli zwykła kradzież... To tak jak by Twoja mama dała mi klucze od domu, bo wyjeżdżają na 2 tygodnie a ktos się musi roslinkami zaopiekować, opiekuję się roslinkami, dzwoni Twoja mama do sąsiadów, do mnie i wszystko jest ok a w pewnym momencie zapierdoliłbym Wam telewizor, komputer a roslinki wypier.. przez okno :). 'No bo dali mi klucz...'

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

Szczerze nie masz co brać bo nawet jeśli nie wydał kasy to poświecił czas .

A tego czasu trochę jest i jak by poszedł na policję to by wyszło że konto jednak coś warte więc wiesz.

Ale z drugiej strony mało kto leci z taką sprawą na policję .

To twoja decyzja . ;]

Opublikowano

Będziesz miał tak przejebane, ze zapewne nawet Cię do fabryki nie będą chcieli przyjąć... Bo po co im złodziej? :)

A biorąc pod uwagę Twój styl pisania nie masz więcej 12 lat, więc wpędzisz w kłopoty również swoich rodziców.. Uważasz, że warto? Jeżeli tak to to zrób, odwiedzę Cię w poprawczaku ^^

EDIT @ Dash... Nie do końca. to jest przywłaszczanie cudzej własności, bez wiedzy i zgody własciciela czyli zwykła kradzież... To tak jak by Twoja mama dała mi klucze od domu, bo wyjeżdżają na 2 tygodnie a ktos się musi roslinkami zaopiekować, opiekuję się roslinkami, dzwoni Twoja mama do sąsiadów, do mnie i wszystko jest ok a w pewnym momencie zapierdoliłbym Wam telewizor, komputer a roslinki wypier.. przez okno :). 'No bo dali mi klucz...'

Mimo wszystko w chwili dołączenia do gry Metin2 musisz zaakceptować regulamin i ogólne zasady gry.

Cytat z mt2.pl

Utrata konta

Od momentu otrzymania od nas danych dostępowych, to ty za nie odpowiadasz.

Zapewniamy, że od naszej strony bezpieczeństwo stoi na wystarczającym poziomie.

Każdy gracz sam odpowiada za swoje konto. Poniżej znajdziesz kilka wskazówek, jak można zmniejszyć ryzyko kradzieży konta.

• Upewnij się, że masz dobrego antywirusa i zaporę internetową (firewall).
  • Nigdy nie podawaj swoich danych dostępowych innym osobom - prawdziwy GM nigdy Cię o takie dane nie poprosi.
  • Swój login i hasło wpisuj tylko i wyłącznie na stronie głównej - http://metin2.pl - i w oficjalnym kliencie gry.

W grze codziennie upominamy o przestrzeganiu bezpieczeństwa, na forum znajduje się również mnóstwo przestróg

Jeżeli ktoś niepowołany uzyskał dostęp do twojego konta i zmienił adres e-mail bez twojej zgody, zmianę możesz anulować (opcja ta jest dostępna od dnia 19.10.2007).

Jeżeli proces zmiany adresu e-mail nie zostanie anulowany w ciągu 7 dni od aktywacji, nowo podany adres e-mail zostanie przypisany do konta jako stały.

Więc wynika że dając passy sam odpowiada za to co się stanie z kontem.

Jeżeli chodzi o realne zycie to masz racje, jest to przywłaszczenie ale wtedy nie obowiązuje taki regulamin jak w grze.

Jest ewidentnie napisane że sam odpowiadasz za swoje konto.

Opublikowano

Mimo wszystko w chwili dołączenia do gry Metin2 musisz zaakceptować regulamin i ogólne zasady gry.

Cytat z mt2.pl

Więc wynika że dając passy sam odpowiada za to co się stanie z kontem.

Tak, pewne zmiany które nie naruszają regulaminu są dozwolone, ale przywłaszczanie sobie cudzej własnosci jest zabronione przez Polskie prawo <Konstytucję również> Więc w regulaminie może być napisane wiele, ale jeżeli łamie to jakis paragraf kodeksu karnego to regulaminem prywatnej firmy się nie wybronisz :).

sygnakrlik.png

Opublikowano

weź przestań jak dają to bierz jak grożą to s***rdalaj.

Pamiętaj że kolejnym razem to ty możesz zostać okradziony etc

64562221938.png

Opublikowano

weź przestań jak dają to bierz jak grożą to s***rdalaj.

Pamiętaj że kolejnym razem to ty możesz zostać okradziony etc

Nie sciągasz kamera czy innego tego typu gówna, nie podajesz nikomu passów i masz silne hasło to nie możliwe aby Cię okradziono :).

Tyle w temacie a sam temat wg. mnie nadaje się do zamknięcia, bo odpowiedź została udzielona :).

sygnakrlik.png

Opublikowano

Ja dalej podtrzymuję swoje zdanie dot. ów tematu.

Może Cię poda na police, może nie.

Ale mimo wszystko jestem przeciwny okradaniu graczy.

Chcesz to oszukuj grę, ale nie oszukuj graczy.

Temat uważam za rozwiązany.

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...