Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka postać do pvp ?

kikisw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Kogo brać do pvp?? Myśle między archerem a healerem. Która lepsza pod względem pvp a i którą łatwiej się expi.

Opublikowano

Archer lepszy do pvp, ale trudny exp ponieważ jego skile wszystkie są z łuku, więc do pvp nie masz prawie żadnych skili, oprócz jakiś buffów.

Natomiast heller ma skile które możesz użyć do exp'a = łatwiejszy exp.

Opublikowano

Jesli wziol bys Arczera trudno by ci sie expilo

Jesli wezmiesz hellera Latwiej ci sie poexpi

Moja rada wez Hellera jesli grasz na privie wez sobie hellera naexp do 250 i potem zwojem bierz archera i boniki wbijaj

Moja rada licze na Lubie To

abstrakcjawiecacywzorci.jpg
Opublikowano

Archer do pvp jest dobry jak ma skile powyżej m5, co do expa to możesz zawsze dołączyć do pt, aby polurować, ale do max 40 lv możesz lurować.

Healer do pvp również jest dobry jeśli ma skille tak samo jak archer, ale niestety jest nim trudniej expić, ponieważ do pt częściej biorą smoka.

1323613539-U464890.png

Opublikowano

Moja rada wez Hellera jesli grasz na privie wez sobie hellera naexp do 250 i potem zwojem bierz archera i boniki wbijaj

Hahaha, zmień healera na archera zwojem:D

Opublikowano

A na PL czy Privie ?: D

A tak ogólnie, to polecam Ci healera, bo łatwiej się nim expi, zarówno na PL jak i privie... Chyba, że chcesz być wykorzystywany przez wojów do lurowania <na początku>

A gdybyś potrzebował pomocy z ogarnięciem healera zapraszam Tu

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

Bardzo ciekawe ^^ Zrób healera zmień na archera "zwojem" hahahaahah

____________________________________________________________________________________________

Jeżeli global weź lepiej healera jak pierwszy raz idziesz w pvp tymi dwiema postaciami, jak prywatny serwer na którym jest zwój to weź daggera wbij nim lvl i zmień na archera :D

Opublikowano

Healer lepszy gdyż ma szybkie skille + leczenie co daje naprawdę sporą przewagę.Póki nie będziesz miał dobrego wachlarza/dzwonka to będzie Ci ciężko.Jeżeli jest to priv to archer nie jest dobrym rozwiązaniem ze względu na szybkość ataku innych postaci , więc jak przyblokują Ci postać to leżysz , więc musisz mieć bardzo dobry ekwipunek na dane klasy + na ludzi żeby zabijać 2/3 skillami.Ja na twoim miejscu wybrałbym healer'a , gdyż przyjemnie nim się gra i jest łatwy w rozwoju.

Opublikowano

Gram na PL. na mniejszym lv łatwiej expic sobie archerem bo lurasz. Tak jak mówili powyżej zazwyczaj biorą do pt smoka a nie healera. Ale potem za to (tak mi sie wydaje :) ) healer koksi w pvp

Opublikowano

Jeżeli wybór pomiędzy tymi dwoma postaciami to Archer.

A jeśli wybierasz pomiędzy wszystkimi klasami to polecam BM, wg. większości kosiara do pvp i z tym się zgadzam :)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

no to dalej nie wiem :] jak widać zdania są podzielone, ktoś gra na S25 PW :)

Opublikowano

Polecam Ci Healera ponieważ nadaje się do pvp jak też i wojen.Jeżeli chodzi o exp jest łatwiejszą postacia od archera pod tym wzgledem

Opublikowano

Healera bierz ;) Szybkość zaklęcia duża więc możesz spamować skillami, szybko wbijesz wymarzone G :D Na P to już trzeba pracować. Na pewno healer lepszy do expa!

!!! Nie bądź żyła, daj LAJKA !!!

Opublikowano

Jeśli chcesz grać archerem to polecam żeby ktoś ze znajomych Cię podexpił .

Healer rzeczywiście lepszy do expa ale ja jakoś nie czuję szamanów ;d .

Chyba że masz 2 konta na serwerze to wyexp archera tym 2 charem ; ) .

" Straight Edge means that I m better than you " - CM Punk .

sygnatura_3.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...