Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bład WTF?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam postanowilem zalozyc serwer ale mam taki maly blad z bibliotekami dll a w tym jestem zielony a wiec do rzeczy

spocztku nie znajdowalo mi plikow msvcr100.dll oraz msvcp100.dll oraz libeay32.dll sciągnołem ich z neta myslalem ze bedzie wszystko ladnie pieknie a tu sie zaczely dalsze schody po próbowaniu odpalenia authserver wyskakuje mi taki bład

,,Nie znaleziono porzadkowej 3212 w bibliotece dołączanej dynamicznie LIBEAY32.dll "

a przy próbie uruchomienia WorldServer wyskakuje blad ,,Aplikacja lub biblioteka DLL C:\Trinitycore|bin|Release|Msvcr100.dll nie jest poprawnym obrazem sysyemu windows NT. Sprawdz to z dyskietka Instalacyjna."

i wlasnie niewiem w czym problem za pomoc w rozwiazaniu tego błedu repka z góry thx :)

Opublikowano

Pisze ci ze musisz sprawdzic z ORYGINALNĄ dyskietką instalacyjną :) moim zdaniem jesli nie to sory :)

Kazdy czlowiek sie kiedys musi pomylic,poniewaz nikt nie jest doskonaly

Czlowiek jak deszcz spadający z liscia do jeziora w srodku bezludnej wyspy,

A dalej za morzem otchlan bez dna ...

wiersz ^^^ na gorze << Wszelkie prawa zastrzezone :P

5_SurvingIgnite.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...