Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Party Program Detected(Przy Uzywaniu Haka)

XxVoJoxXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CZOLEM-Mam problem dotyczacy Bledu (Party Program Detected) A wiec przejdzmy do tematu

1.Zalaczam Hacka

2.Wchodze do gry

3.Loguje sie (Hack dziala)

4.Wchodze na jakikolwiek Room

5.Gram 2 Minutki i wyskakuje blad znany wielu maniakom (WR)-Party Program Detected

W tym temacie chcialem sie zapytac co mam zrobic aby ten blad sie nie powtarzal bo nie chodzi mi zaden hack?

Z gory dzieki Polecam sie na przyszlosc

abstrakcjawiecacywzorci.jpg
Opublikowano

To wina zabezpieczeń gry. Spawdź czy masz takie programy:

• Microsoft Visual C++ 2008
  • NET. Framework 3.5 lub 4.0

Niektórym też to wyskakuje gry mają włączony program o nazwie ,,GameBooster". :)

Nothing to do here.

Opublikowano

dzieki ale mam jeszcze jedna sprawe czy mogl bys mi wyslac linka Download do Microsoft Visual C++ 2008 i NET. Framework 3.5

Z gory dzieki masz Lubie to poniewarz nie wiem jak sie daje + bo jestem tu nowiutki

Opublikowano

@Up:

MS Visual C++ 2008:

http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=29

(Prosto ze strony MicroSoftu :D)

NET. Framework 3.5:

http://www.microsoft.com/downloads/pl-pl/details.aspx?FamilyID=333325fd-ae52-4e35-b531-508d977d32a6

(Także prosto od MS :P)

Pamiętaj, że przed instalacją frameworka odinstaluj jego poprzednią wersję!

PS. Plusów już nie ma, były na starej wersji forum :)

Nothing to do here.

Opublikowano

co to Microsoft visual mam problem bo nie da sie go zainstalowac pisze ze nie moge bo cos z administratorem czy cos takiego wiesz moze o co chodzi??

Opublikowano

co to Microsoft visual mam problem bo nie da sie go zainstalowac pisze ze nie moge bo cos z administratorem czy cos takiego wiesz moze o co chodzi??

Musisz uruchomić instalator jako administrator. Jeżeli masz Vista lub 7, klikasz PPM i "uruchom jako administrator". Jeżeli masz XP, wejdź na konto z uprawnieniami administratora.

32354141673387527780.png

Opublikowano

To może być wina hacka. Załącz innego hacka i wyłącz przy tym antywirusa. Najlepiej ściągnij sobie injector karraki, adrenaliny lub nearon.

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

@Up:

co mam zrobic aby ten blad sie nie powtarzal bo nie chodzi mi zaden hack
Na pewno nie jest taki głupi aby nie próbować innych.

@Topic: Może masz ograniczone uprawnienia. Wejdź na konto głównego administratora lub przypisz sobie możliwość instalowania nowych programów.

Nothing to do here.

Opublikowano

Udalo sie dzieki nowemu procesorowi dzieki na Microsoft C++ pobralem 2010 bo 2008 ledwo szlo Net framework tez pomogl dzieki wielkie asd1111

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...