Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUJSA] Tristam 3

kicius89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer działa ale z samymi bugami, zrobiony tylko dla kasy i zysków, dzieciaki kupują w is a przedmiotu nie dostaja, administraja lekceważy uwagi prosby i pytania uzytkowników i graczy, nie ma tam kultury i szzacunku. Administracja są dzieci które chca zaimponowac kolega, proboja sobie podporzadkowywac doroslych. Bug za bugiem. Client po straccie nie chail im wogole wystratowac- powod brakowalo plikow i mnie ososbsicie pytal Drek admin forum o pliki. Gdyby nie ja serwer by wgole im nie ruszyl. Bada dzieci ktore maja max 15 lat. Prostych bledow nie umija naprawic. wyludzaja pienaidze. nie patzrcie na prezentacje poniewaz polowa ztego wogole nie wystpeuje na serwerze, są same bugi i problemy, znika ludzia eq, kilkadziesiat osb zostalo okradzionych a 1 moderator forum nawet lepiej sie do neigo nie dozywac gdyz wszystko traktuje jako obraza jego. mam moderattra na ichy forum za parwde o nim mnie zbanowal dzieciak naduzywajacy wladze dal warna koledze za teczowe pismo. Serwer żałosny i dno tak samo jak administracja

Byłam tam moderatorem także wiem co tam panuje.

Wypowiadajcie swoje opinie, niech ludzie poznaja prawde o tym serwerze i ludziach ktorzy go zrobili

Opublikowano

Wszyscy szukają sposobów na zarobek. Najwyraźniej oni obrali taki myk.

Dla mnie jest to chamstwo. 0 wyrzutów sumienia.

"Człowiek nie jest taki..."

Opublikowano

@UP - Być może był po prostu wyrozumiały? Ale wy macie podejście do życia:P łepki...

@2xUP - Każdy kombinuje jak tylko może

@3xUP - Dajmy im szanse, nic nie jest idealne, nikt nie jest doskonały:)

235761444056892195480.gif

Opublikowano
Jeśli tworzymy dyskusję koniecznie musi być podana data startu serwera. Nalezy pamiętać, że aby stworzyć dyskusję serwer musi stać minimum miesiąc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...