Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Spis moich pytań] :D

Arox™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten temat założyłem aby dowiedzieć się kilka rzeczy o WarRock :) .

1. Czemu jak jest ZIELONY PING nie moge wbić do rooma i pisze ,, You cannot join "

2. I przypuśćmy , że jestem w zielonych to na jaki ping ustawić żeby nie było lagów ?

3. Co oznacza przy roomie :

???

4. Z kąd wziąć RED 2 slot wiecie tą broń na 2 slot z celownikiem ? Pełno osób to ma ... A ja nie ...

ZA ODPOWIEDZI WY LUBUJE TO :DxD

Opublikowano

1. Nie mam pojęcia.. Tak się nieraz dzieje.. Ale zielony ping do tego raczej nic nie ma..

2. Ustawianie tych pingów nic nie daje.. Ale jeśli Ci na tym tak zależy, to ustaw ping na Yellow..

3. Że ta gra jest czterech graczy vs. czterech graczy :)

4. Dostajesz go za kupno 30-dniowej premki :)

Nothing to do here.

Opublikowano

1. Czemu jak jest ZIELONY PING nie moge wbić do rooma i jest napisane ,, You cannot join "

- Bo masz laggi, zielony ping jest dla osób, które maja szybki internet i nie laggują. na interze często jest tak, że na yellow i all wchodzisz, a na green rzadko.

2. I przypuśćmy , że jestem w zielonych to na jaki ping ustawić żeby nie było laggów ?

oczywiście na green, tylko może wtedy nie przyjść zbyt dużo osób[pytanie wcześniejsze daje odp]

???

Gra się 4 vs 4

4. Skąd wziąść RED 2 slot wiecie tą broń na 2 sloth z celownikiem ? Pełno osób to ma ... A ja nie ...

MP5k red dostajesz za kupno golda na 30 dni. Zaczepista broń. w marketplace ani IS tego nie ma.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

1. Założyciel rooma, lub Ty macie słabego neta i trzeba wejść na żółty lub biały..

2.To zależy od twojego internetu, nie od pingu. Jak dasz na zielony to wbije na room mniej laggerów i się lepiej gra, ale lagów nie da się zmniejszyć..

3.Ilość graczy w 1 drużynie vs ilość graczy w 2 drużynie.

4.Dostaje się tą broń jak się zaktywuje premium gold na 30dni.

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Ten temat założyłem aby dowiedzieć się kilka rzeczy o WarRock :) .

1. Czemu jak jest ZIELONY PING nie moge wbić do rooma i pisze ,, You cannot join " Ponieważ na roomach które mają Green Ping jest ograniczenie do 100 pingu (chyba 100).

2. I przypuśćmy , że jestem w zielonych to na jaki ping ustawić żeby nie było lagów ? Najlepiej jak najniższy, 20-70 nie powinieneś mieć lagów.

??? Jest to room w którym można grać czterech na czterech.

4. Z kąd wziąć RED 2 slot wiecie tą broń na 2 slot z celownikiem ? Pełno osób to ma ... A ja nie ... Dostaje się tą broń za kupienie Premium Gold na przynajmniej 30 dni.

ZA ODPOWIEDZI WY LUBUJE TO :DxD

@down

odpowiedziałem Ci w cytacie -.-

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

1. Masz za słaby internet aby tam wejść.

2. ?? Pingu nie da się ustawić. Na każdym green/yellow/all są laggerzy.

3. To jest na te Death Mecze na CQC

4. To się dostaje za premke gold na 30dni

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Niech więcej ludzi odpowie to zrobimy większy spamm... Zamknijcie temat i usuncie mojego posta.

Nie ty tu jesteś od podejmowania decyzji.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Bardzo Przepraszam !!! :unsure: Jestem ślepyy :OxD

To moje 2 konto :D

Spam, 5% - Siema Heniu

[extract]Jeżeli pomogłem możesz dać + ale bardziej zadowolony był bym gdybyś wszedł na stronę www.pajacyk.pl i kliknął brzuszek pajacyka , a nakarmisz 1 głodne dziecko.[/extract]

Opublikowano

o jezuuu...

1. masz ping na zółto albo na czerwono...

2. nieda sie ustawic pingu dla siebie... to od internetu zalezy

3. oznacza to ze w roomie juz sa po 4 osoby w niu i derb... czyli full..

4.jest to bonus za uzycie gold premium.. (nie na 3 dni)... dostaje sie takze 50k dinarów ,super mastera i 5 slot..

licze na like ^^

Opublikowano
o jezuuu...

1. masz ping na zółto albo na czerwono...

CZERWONO ? WTF ;D

Spam, warn 5% - Siema Heniu

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...