Doseq Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam Nie wiem czy to dobry dział ale jeśli nie prosze o przeniesienie . Problem polega na tym że na serwerze zrobiony został wielki portal do Enderu i co się stało ? ... Wyleciał smok pff nawet 4 .. Niszczą one całe miasto a po zabiciu spawnują się od nowa portal ten został zniszczony ale to nie pomaga .. Czy jest jaki kolwiek sposób , plugin na pozbycie się go z normalnego świata .. Dodam że komenda /butcher wyłączenie mobów i zwierząt nie działa .. Backup też nie wchodzi w gre . Prosze o jak najszybszą odpowiedź za duża sygna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raquo Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 butcher musi dzialac wgraj najnowsze testowe essentials + wg + we Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doseq Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Najnowszy WG ma miesiąc ... A 1.0.0 wyszło nie tak dawno ;d za duża sygna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raziel98 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam, to ja prowadzę ten serwer z Doseq'iem, to jest PILNE! Prosimy o pomoc, gdyż nasza praca idzie ciągle na marne przez te smoki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hedo Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Butcher z CommandBooka nie dziala Chyba ze nowa wersja zaraz zerkne bo takze prowadze serwer i takze to wazne Ps. Spawnowanie mobow u nas pomaga ... Reinstall WorldGuard, Usun swiat world_skylands chyba ze budowaliscie cos w endzie ... I flagi na mob-spawning deny ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doseq Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Co ci to da skoro World Guard jest nie aktualny .. nie wprowadzili jeszcze update z enderdragonami .. za duża sygna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert964 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Dział jest zły i nie powinien się tu znajdować, zgłoś moderatorowi prośbe o przeniesienie tematu Co do problemu ze smokami to ja radzę zrobic nową mape i MCeditem przeniesc wszystkie budowle na nowa mape , by nie tracic czasu i nerwow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doseq Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 @up Napisałem to samo Razielowi jaką dostałem odpowiedź : Cytuje "Chyba cie poje*ało" za duża sygna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.