Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CraftingMasters [Dedyk] [RPG/Survival]

piotr11104

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serw wydawał się niezły, ale gdy wszedł jeden noob - admin, ukradł mi on itemy, zbombardował i dał bana ;p

Serwer 3/10, bym dał 10/10, ale admin noob ;p

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

CO?! BUGOWAŁEM?! JA NIC KU*WA NIE BUGOWAŁEM! TO ŻE ADMIN NIE DAŁ PERMISSION A JA RAZ SPRÓBOWAŁEM TO NIE MOJA WINA! JAK MI JUŻ POWIEDZIAŁ ŻE TO NAPRAWIĄ TO NIC JUŻ NIE ROBIŁEM!

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

nie polecam serwera administratorem jest dziecko 12 latnie spytałem sie o cuboid to mi wyjechał z cena po czym zaczął niszczyć budowle które zbudowałem z kolegami na końcu zbanował życzę powodzenia z rozkręcaniem serwera :O

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Spytałeś się czy może admin założyć cuboida po chwilii admin podał cene ponieważ za miastem płatny , po chwilii zacząłeś wyzywać ze swoimi 2 kolegami admina więc admin powiedział że już nie założy . A gdy zacząłeś wyzywać coraz bardziej dostałeś 2 ostrzeżenia i ban , tak samo twoi koledzy.

Opublikowano

co ty pierdolisz za głupoty ? do jakiegoś typa pisałem i nagle stwierdziłeś że jest to do ciebie zacząłeś się sapać i niszczyć budynek powiedziałeś że to za kare to zacząłem mówić że jesteś kidem bo taka jest prawda więc dorośnij i nie gadaj takich pierdoł -,- powodzenia z serwerem jak tak będziesz dalej postępować to nikt z normalnych graczy nie będzie grac oczywiście dzieci takie jak ty 8 latki same to nawet razem z tobą będą serwer rozpierdalać ciągnij się :) zapraszam cię na ts3 jak byś chciał porozmawiać na temat tego TeamSpeak3 : 84.23.65.242:9930 hasło pikachu

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...