Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hostng pod forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cba.pl

ugu.pl

Tutaj masz spis hostingów:

http://www.mpcforum.pl/topic/449695-tut-lista-darmowych-hostingow/

Opublikowano

Marcid - gratuluję, pisze o 500 użytkownikach online i wyciągasz mu darmowe hostingi.

Chyba dość korzystne pod forum pakiety ma ViHost.pl, polecam zapoznać się z ich ofertą.

Opublikowano

Zacznij co najmniej od vpsa, choć nie wiem czy nie musisz od razu maszyny wykupić. Polecam kimsufi.pl

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Ja polecam

az.pl

home.pl

1and1.pl

Masz podane specyfikacje, więc sam sobie coś wybierzesz...

Nie chcę Ci czegoś narzucać bo jest ważne jak ruchliwi będą Ci użytkownicy.

Opublikowano

500 userów online (zakładam, że 500 userów przegląda w tym samym czasie strone, nie tak jak jest to na mpc, że ile było aktywnych w przeciągu godziny) to bardzo dużo... nie wierze że jaki kolwiek serwer wirtualny to udźwignie.

Imo dedyk...

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Są darmowe hostingi co nawet uciągnął 1000 osób więc co wy dajecie żeby od razu wykupił VPS

Masz ss:

beztytuuhog.png

Liczę na Lubie to!

Opublikowano

Są darmowe hostingi co nawet uciągnął 1000 osób więc co wy dajecie żeby od razu wykupił VPS

Masz ss:

beztytuuhog.png

Liczę na Lubie to!

zarejestrowany user to nie to samo co user online ;>

Opublikowano

Spokojnie. 50% użytkowników z zarejestrowanych odwiedza te fora... Portal zaczyna wolniej chodzić przy ok.800 userów online...

Opublikowano

Spokojnie. 50% użytkowników z zarejestrowanych odwiedza te fora... Portal zaczyna wolniej chodzić przy ok.800 userów online...

Spróbuje jeszcze raz. 500 użytkowników online to ilośc użytkowników przegladajacych stronę w TYM SAMYM CZASIE

Opublikowano

K***a a user online to całkiem co innego niż użytkownik przeglądający stronę (zarejestrowany)???

Myślisz ze jak jest darmowy hosting to max uciągnie 10 userów online? W jakim ty świecie żyjesz?

Opublikowano

K***a a user online to całkiem co innego niż użytkownik przeglądający stronę (zarejestrowany)???

Myślisz ze jak jest darmowy hosting to max uciągnie 10 userów online? W jakim ty świecie żyjesz?

myślę że w bardziej realnym niż ty.

"5290 aktywnych użytkowników (w ciągu ostatnich 60 minut)" - myślę że daje nam to spokojnie 500 userów online w tym samym czasie, nie mam zamiaru szacować ile kto przebywa średnio na stronie i ile to dokładnie może być, ale przykład raczej jest dobry.

Może chcesz mi powiedzieć że postawiłbyś takie forum na darmowym serwerze, albo nawet na zwykłym wirtualnym serwie ? Nawet nie wiesz jaka maszyna potrzebna jest do utrzymania takiego serwisu.

Opublikowano

dawno Cie wyrzucają z serwera z powodu dużego obciążenia :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...