Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jak w temacie ,chodzi mi oto zeby nie bylo strasznie drogo bo przez to albo fb albo allegro a kasy nie mam zamiaru wydawac i zeby nie bylo na servie duzo noobkow aha i rzecz jasna chodzi mi o PL'a

@@edit: uzasadnij swoj wybor :D

Edytowane przez karmel1998
4602422ade673.jpg
Opublikowano

Ile jeszcze takich pytań?

No dobra. Polecam Surke wp:

- dobry exp

- łatwy zarobek

- ujdzie w Pvp

hehe naucz sie czytac ja sie pytam GDZIE grac a nie CZYM grac Pozdr :D
4602422ade673.jpg
Opublikowano

Mój błąd? Przepraszam, czuje się źle mając to na sumieniu. :(

Na każdym serwerze globalnym jest dużo dzieci poniżej 12 lat więc się nie dziw..

normalkino.png

Opublikowano

s25 z tego co wiem najtaniej, a takto ceny raczej wyrownane, ciezko stwierdziec gdzie co i jak.

Mimo wszystko polecam Ci grac na metin2.us, tam jest ceny i atmosfera jak za czasow dawnego PLa (aura - 1-1,2kk, silne 400k, kamien duchowy 100k etc.). Tak wiec tanio, duzo ludzi, o DT / metki latwo, na bossach jeszcze nie bylem. Wszystko latwo dostepne... Jedyne co potrzeba - skromna znajomosc angielskiego.

Polecam serdecznie gre na US a nie PL.

A no i kolejny plus - IS duuuzo tanszy, przyklad - na PLu za 23zł + 10zł (bodajze tak teraz jest) sms masz 25 przepustek, tam za sms 10zł (tak, w PLNach) masz 50 przepustek - tak wiec NAJMNIEJ oplacalna forma, bo niedosc ze sms to jeszcze w PLN a nie $. No coz...:)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

s25 z tego co wiem najtaniej, a takto ceny raczej wyrownane, ciezko stwierdziec gdzie co i jak.

Mimo wszystko polecam Ci grac na metin2.us, tam jest ceny i atmosfera jak za czasow dawnego PLa (aura - 1-1,2kk, silne 400k, kamien duchowy 100k etc.). Tak wiec tanio, duzo ludzi, o DT / metki latwo, na bossach jeszcze nie bylem. Wszystko latwo dostepne... Jedyne co potrzeba - skromna znajomosc angielskiego.

Polecam serdecznie gre na US a nie PL.

A no i kolejny plus - IS duuuzo tanszy, przyklad - na PLu za 23zł + 10zł (bodajze tak teraz jest) sms masz 25 przepustek, tam za sms 10zł (tak, w PLNach) masz 50 przepustek - tak wiec NAJMNIEJ oplacalna forma, bo niedosc ze sms to jeszcze w PLN a nie $. No coz... :)

No właśnie potrzebny skromny angielski a ja z angielskiegl bardzo slaby jestem jedynie co topojedyncze slowka ale gramatyka to juz nie :(
4602422ade673.jpg
Opublikowano

@karmel1998

coz, sa rozne spolszczenia do GRY - aczkolwiek przy kupowaniu / sprzedawaniu bedziesz musial jednak uzyc angielskiego do dogadania sie tak wiec bez znajomosci lipa...

No to nie wiem, kumpel gra na s25 i mowil ze tam da rade wyrobic gre bo dosc tanio jest wiec mysle ze tam byloby OK :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Najlepiej grać na deimosie.

@UPY

NIE SPAMUJCIE

ale pisalem zeby uzasadnic a ty tego nie zrobiles wiec dlaczego najlepiej na deimosie ??
4602422ade673.jpg
Opublikowano

osobisci polecam s22 orion grac sura wp

Bardzo prosto sie dorobic . np moj sposób.

Rozwalam metki bitwy na 15 lvl-u dropne np: 2x czar ostrze

sprzedaje za 40kk kupuje fms-ika +0 sr tak +15 ulepszam do +6 <od +0 do +5 a potem od +5 do +6> i sellam po 150kk :]

Opublikowano

Serwer to bez roznicy ale najlepiej 15+ bo na tych pierwszych juz nie masz szans byc ''PRO'' :P

Dokładnie serwery 15 i w góre .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...