Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] TES V: Skyrim

BigBoNN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chciałbym się dowiedzieć jakie są wasze opinie na temat tej gry :D.

Moje są nijakie. Grafika dobra wszystko dobre lecz... nie ma klimatu z tes III morrowind lub nawet Tes IV Oblivion.

Pograłem sobie 50 minut i już mi się odechciało. Gra jest dobrze wykonane , ale jej brakuje.

Wypowiadajcie sie :D

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

dobry jestes nawet 1h nie spedziles przy grze a tobie juz sie ona nudzi

gra pewnie rozkreca sie po 5h+

przejdz na a potem pisz jak wrazenia

ja jak narazie pocieszam sie tylko filmikami

bo czekam na nowego PC zeby pograc na FULL detalach

mysle ze gra jest wyje***a bo IV byla tez fajna

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Dobra wiec tak. Wziąłem się za gre i.. teraz za bardzo przypomina mi tes IV xD. Na full detalach grafa piekna. Dosyc trudna( o ile sa jakies poziomy trudnosci bo ja nic nie zmienialem) przy wielkim pająku wczytywalem save'y 4 razy. Sory ze tak ten wyskoczylem ale ja na najnizszych gralem. Laptop spokojnie na full ciagnie, juz wczajam się w ten klimat :D. Wydaje mi sie ze jest tez dluga. Gram 2 godzine i cos wciaga. Zmieniam zdanie gra super xD

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

Grałem jakieś 2-3h i już mi się spodobała walka ze smokiem :D Może mój PC nie jest tak dobry, żeby grać na ultra, ale full/medium mi wystarczają. Świetne jest to, że można w jednej dłoni używać np. błyskawic, a w 2 ognia, lub w 1 miecz, a w 2 czar.

Opublikowano

Co do gry jest niezla, gralem na najwyzszych detalach i do grafiki niemam zadnych zastrzezen(oprocz paru scin ,ktore byly pewnie wina mojego kompa) Co do klimatu hmm jakis tam jest napewno nietaki jak Gothic czy Fable, ale troche wciaga. Pare fajnych zastosowan i pare bajerów daja tej grze smaczek.

Ogolnie 8/10

Opublikowano

Mam przeje@#!e gralem cala noc. Oczy bola w ch*j zabilem 4 smoki i zrobilem all questy poboczne.

Odkrylem ze dzialaja kody z obliviona. Smoki sa nawet trudne do pokonania bo 1 hit to okolo 1/2 / 1/3 hp i save trzeba wczytywac min 2 razy tylko 3 zabilem za 1 razem. Jest to crpg bardzo wciaga, tak jak @up powiedzial ze nie jest to gothic lub fable gdzie trzeba trzymac sie fabuly. Tu w kazdej chwili mozesz isc do innego miasta czy zwiedzic podziemia.

Zebym nie gral w nocy i wieczorem dalbym 6/10 a tak to 9.5/10 xD

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

Gra jest zajebista.

Spędziłem przed nią jak dotąd około 3h grając BEZ DŹWIĘKU.

Cisnę na XP'ku i mam problem z soundem w tej grze, ale jeden chuj z tym :D

Opublikowano

@up zmien w ustawieniach dzwieku na 16-bitowy CD. bedzie dzialac.

kure**ko uzaleznia jestem przy 7 smoku jest ich chyba tyle co wrot w oblivion.

łazilem łazilem i znalazlem set szklany, jeszcze tylko dlugi szklany miecz i git.

Łączny czas spędzony to jakieś 16 godzin dzisiaj zobaczę może jeszcze czegoś nie zwiedziłem bo nie chce mi się smoka zarzynać bo troche trudne one.

Można grać bez końca. xD

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

Bardzo rzadko gram w jakiekolwiek gry (poza MMO), a tym bardziej w RPG, ale to mnie wciągnęło :D

Co do grafy, to jest źle. Naginałem w gry z dużo lepszą grafiką i mniejszymi wymaganiami.

Smoki nie są takie mocne, na 8 lvl można je spokojnie 1/1 cisnąć. Gorzej z tym Morokajem, spotkał się ktoś z was z nim? Jak go uklepać? O ile ze smokiem nie mam problemów, to ten typ mi bierze pół hp na strzała.

Btw, ile godzin zabiera przejście tej gry?

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Bardzo rzadko gram w jakiekolwiek gry (poza MMO), a tym bardziej w RPG, ale to mnie wciągnęło :D

Co do grafy, to jest źle. Naginałem w gry z dużo lepszą grafiką i mniejszymi wymaganiami.

Smoki nie są takie mocne, na 8 lvl można je spokojnie 1/1 cisnąć. Gorzej z tym Morokajem, spotkał się ktoś z was z nim? Jak go uklepać? O ile ze smokiem nie mam problemów, to ten typ mi bierze pół hp na strzała.

Btw, ile godzin zabiera przejście tej gry?

Wedle zapewnień twórców przejście gry w tak krótki czasie będzie praktycznie niemożliwe w finalnej wersji The Elder Scrolls V: Skyrim, która trafi na półki sklepowe. Sam główny wątek fabularny ma nam zagwarantować około 30 godzin zabawy do tego dochodzi jeszcze cały szereg misji pobocznych, których ilość sprawia, że z pewnością zbyt szybko nudzić się nie będziemy.
Opublikowano

Powiem tyle - gram już tydzień i z każdym dniem ta gra jest lepsza. Zacząłem wojownikiem ale zmieniłem na maga gdyż system czarów po prostu wymiata. Ale najlepsze jest to, że jest tu tyle questów, że możesz wsiąknąćna pare miesięcy a i tak być w połowie.

UP

Ja go ubijałem na partyzanta czyli chowam się za słupem i walęz łuku i znów za słup.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

gram juz tydzien i iles dni, Gra zajebista! Jest na dluugie godziny. Jezeli by przejsc z all questami pobocznymi to naprawde moze zajac miesiac

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

Zależy kto ile gra^^.Ja byłem chory i grałem chyba łącznie w tes 8-9 h?I byłem na końcu ,ale iż stwierdziłem że mag muci a postać zj******ałem ,oraz te wszyyyyystkie questy poboczne oraz smoki jaskinie itp. itd. zostały pominięte...Teraz jestem magiem dodaje w zniszczenie mobki nie dobiegną do mnie a już leżą wbijam skille łukiem i czarami...[wyjątkowe sytuacje to toporek biorę.]Szczerze polecam wydać te 139 zł...[ja tyle dałem]Ale jaka grę macie za taką cenę.Moim zdaniem TES V przewyższa Obliviona [Morrowind na szczycie! ;p jeeszcze].Mam pytanko...Do jakiej gildi najbardziej opłaca się dojść? Złodzieji/Magów czy wojowników?Pisać na PW.Lub tutaj.

@edit

zapomniałem literki.

Opublikowano

UP

Do wszystkich. Ja już jestem arcy magiem akademii, przywódcą towarzyszy, wszystkie questy w rebelii, wszystkie w mrocznym bractwie, Przywódca złodzieji

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Znalazłem sposób na Morokaja. Strzalemy go piorunami aż straci manę, i dalej tłuczemy główną bronią/czarem. Co jakiś czas trzeba go traktować prądem żeby nie zregenerował magii. Jest bezbronny :D

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

TES Morrowind i Oblivion były bardzo fajne, więc sądzę, że kontynuacja jest równie dobra.

Żadna wielka miłość nie umiera do końca. Możemy do niej strzelać z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć. Potrafi znaleźć sobie drogę do wolności i zaskoczyć nas, pojawiając się, kiedy jesteśmy już cholernie pewni, że umarła, albo, że przynajmniej leży bezpiecznie schowana pod stertami innych spraw...

Opublikowano

przemiana w bestie to zwykla magia, mozna raz na dzien uzyc, przydaje sie to, ze jednym mocnym machnieciem przewraca wroga naszych rozmiarów i mozemy go bic ile wlezie ;f

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...