Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longjuyt2 S.3, A Zarobki

BRU

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

WItam;).

Dreczy mnie 1 rzecz, gram na tym servie i ostatnio polookalem rozne sklepiki w poszukiwaniu fajnej zbroi na 55lv., jak popatrzylem na ceny wiekszosci rzeczy to mnie ... z krzesla.Byle syf kosztuje 800-999kk, dla przykladu 3 sklepiki w kazdej zbroja +9 z 18 lv. bez bonow na HP za 800kk, kiedy moja mnisia +9 z roznymi bonami w tym +1500HP kupilem 3dni wczesniej za 100k, a jest nieznacznie gorsza;/.Tu moje pytanie, jest jakis sposob na tym servie na dobry zarobek zeby mnie bylo stac na jakas godziwa zbroje.Teraz zarabiam chodzac do gory s... i rozwalajac zarazonych i mam tak w 1h jakies 2kk, ale to zdecydowanie za malo by uzbierac 999kk;/.Moze doradzicie gdzie isc, mam 56 lv. mentala, eq: mnisia +9, helm +9, tarcza +9 12D z bonem +6, skille rzut mieczem P, silne P, tupniecie 11, a inne po 4...

Aha, mam odpalona szczesliwa monete jakby co:P...

LongjuYT2 s.4

lv.77

Klasa:Wojo mental

Skille:Silne P,Duchowe P, Tapniecie P, Uderzenie G5, Walniecie-1

Eq:Boga +9, Parta +9, Okragla +7, Upiorna +6 i jakies smieci:P

Zpmt2 s.2

lv.76

Klasa:Wojo Bodziak

Skille:Aura P, Wir P, 3stronne P, Szarka P, reszta jakies male:P

Eq:Stal +6, Zadlo +7, reszta to jakies smieci:P...

Opublikowano

idz na besty dorpaj shurikeny+ isellaj je po 25 - 50kk potem jak sobie kupisz lepsze eq idz do lasu drop party rob je na +6 i sellaj za 500-750kk ja na tym zarobilem 2kkk

29105455.jpg
Budowniczy
Opublikowano

Moze ma ktos inny sposob na tym servie, bo ten nie dziala...

LongjuYT2 s.4

lv.77

Klasa:Wojo mental

Skille:Silne P,Duchowe P, Tapniecie P, Uderzenie G5, Walniecie-1

Eq:Boga +9, Parta +9, Okragla +7, Upiorna +6 i jakies smieci:P

Zpmt2 s.2

lv.76

Klasa:Wojo Bodziak

Skille:Aura P, Wir P, 3stronne P, Szarka P, reszta jakies male:P

Eq:Stal +6, Zadlo +7, reszta to jakies smieci:P...

Opublikowano

Ja mam swój sposób który używam bardzo często.Zbierasz ulepszacze itd z różnych map aż będziesz miał pełną pierwszą strone.Najlepiej mieć 10x po 2 języki żab 10x po ezo przewodniki 10x po 2 oczy pająka itd.częscto kupują języki żab za 1,5kk a czasami po 2kk a reszte ulepszaczy wystawiasz po 400k 500k i 700k.Najlepiej sklep zrobić koło handlarki różności.To był jeden z pierwszych sposobów.Drugi natomiast polega na tym że idziesz do V1-v2 i dropisz broń .potem ulepszasz ją na +6 dodajesz 2 bonusy i dajesz do sklepu np.krwawy +6 za 15kk-20kk

• Dodaj nową pozycję...