Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Metin2 a Minecraft...?

Ankieta  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Mam Racj??

• Tak
      4
    • Nie
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zdenerwował mnie fakt ,że w Dziale minecraft zakazano dodawania filmów pokazujących cokolwiek..

Aby film nie został usunięty musi być on poradnikiem ,który czegoś uczy...

FIlm nie może pokazywać mapy czy moda..?

Dobra teraz dział metin2: Mają dział Media to raz. Dodają śmieszne filmy typu:

pvp na serwerze... wyrzucanie eq.. ulepszanie ekwipunku.. prezentacje serwerów

i innych rzeczy...

Dostałem informacje ,ze w minecraft zabroniono dodawanie takich filmów ze względu

na reklamę swojego kanału..to chyba jakis żart? w metin2 dodają filmy reklamują

co chcą... A jak ja chce wstawić film ,który pokazuje moda czy save ,którego robiłem kilka

dni to mi usuwają film... zrobiłem save gdzie mam mechanimy i pokazywałem jak one

działają również film usunięty...mam dodawać zdjęcia ,które pokazą jak działa mechanizm?

mam dodać 100 zdjęc pokaz slajdów zamiast filmów czy co?

Już bez jaj...W miencraft nie wolno reklamować kanałów i lets play itp. w metin2 mozna

wszystko... pokaż save w minecraft a pokaz pvp w metin2 to chyba to jest to samo...

myślcie logicznie administracjo.. zakażcie to na całym mpcforum a nie tylko minecraft

Tak samo zmienianie stylu mpcforum: stary był dobry.. wszedł nowy problemy i bugi..

np. przy edycji często bugi nadaje kolory wszystko git wysyłam i jest wszystko inaczej..

jednym słowem minecraft poszkodowany..i nie ma zadnego wyjaśnienia logicznego

dlaczego jest tak ,że metin2 może a minecraft nie ma...W metin2 dodają filmy jakie chcą

a minecraft nie...

Twierdzicie ,że nie zarabiacie na użytkownikach to wy nie chcecie aby was wykorzystywano

do zysków... Bez użytkowników nie zarobilibyście na reklamach.. a zawsze możecie wprowadzić

coś typu "Ranga za SMS" co dawało by jakieś możliwości.. i nie było by problemy

Tyle ode mnie, Pozdrawiam

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Gdzie tu sugestia? Bo ja widzę jedynie zlepek informacji.

jednym słowem minecraft poszkodowany.

Nie, nie jest poszkodowany, bo moderator może posiadac swój serwer mc, a metina już nie.

A filmy są zakazane z tego względu, że masa gówna, bo inaczej tego nie mogę nazwac (let's play'ów) zalewała dział mc.

Jednak, jestem za możliwością wrzucania vtutów i prezentacji modów.

Opublikowano

Gdzie tu sugestia? Bo ja widzę jedynie zlepek informacji.

Nie, nie jest poszkodowany, bo moderator może posiadac swój serwer mc, a metina już nie.

A filmy są zakazane z tego względu, że masa gówna, bo inaczej tego nie mogę nazwac (let's play'ów) zalewała dział mc.

Jednak, jestem za możliwością wrzucania vtutów i prezentacji modów.

Dobra let"s play nie ,które to na prawde śmieszne można zabronić ale nie np. prezentacje swojej budowli..?

,bo prezentacje budowli w minecraft to istotna rzecz wreszcie gramy po to by budować ^^

A prefix Sugestia: czyli miałem na mysli aby zmienić dotychczasowe zakazania w minecraft

A zresztą w metin2 też masa gówna jest dodawana i nic?

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano (edytowane)

Przestań płakać jak w przedszkolu ' proszę pani a on ma różową kredkę, a ja nie :( :( :( :( :( '

Osobiście jestem za dodawaniem vtutów, i prezentacji budowli :c

Edytowane przez xDxxxx

Uśmiechnij się, bo jutro może ci zabraknąć czasu albo zębów

:)

Opublikowano

vTuty/Mody/Mapy (jeżeli jest download) - Tak

LP i inne tego typu rzeczy - Nie

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Dobra let"s play nie ,które to na prawde śmieszne można zabronić ale nie np. prezentacje swojej budowli..?

,bo prezentacje budowli w minecraft to istotna rzecz wreszcie gramy po to by budować ^^

A prefix Sugestia: czyli miałem na mysli aby zmienić dotychczasowe zakazania w minecraft

A zresztą w metin2 też masa gówna jest dodawana i nic?

Jak oglądanie klocków może być fajne ? WTF

Co do tematu.

Bardzo mądra decyzja Administracji.Na Starym IPB jak była ta tablica z Filmikami z to tylko te klocki....

Ludzie z Metina są bardziej ogarnięci i nie wrzucają takiej masy filmów

Weteran
Opublikowano

lol...

Prywatny serwer metina jest piractwem a minecrafta już nie, a forum nie popiera piractwa.

Widzę że tu powoli się tworzy mały flame war, ale dorzucę swoje trzy grosze.

Fani metina będą bronić swego bóstwa, a fanów minecrafta rajcuje stawianie klocków.

Ja np. nie lubię patrzeć jak ktoś siedzi na koniu, wymachuję swoją 2metrową bronią, zabijając wciąż te same moby przez cały czas.

A bardziej co do tematu to:

Video poradniki itp. TAK

LetsPleJe! NIE

Opublikowano

Kolega wyżej dobrze uznał na metin2 moga robić wszystko piractwo tam się uznaje na minecraft nic nie wolne nie fer wobec minecraft... strajk

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

W metinie nie tolerujemy piractwa , my w działach przestrzegamy regulaminów i karamy jeśli ktoś go złamie więc nie ma tak ze robia sobie co chcą.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

• Dodaj nową pozycję...