Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban i nudy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka dostałem bana na mojej głównej postaci . Co mogę zrobić bo mi się strasznie nudzi dawajcie pomysły założyć nowe konto dropić gdzie i jak :D

No mówcie pomysły

Pozdrawiam , Shuck !

sygnatura_rshwqqs.jpg

Sygna by Shuck

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/285610-tut-wszystkie-informacje-dla-tych-poczatkujacych-i-zaawansowanych-czyli-jak-zaczac-gre-w-metina-przydatne-tutki-hacki-itp/

zrób byle jakie eq i spróbuj na początek metki m1 potem może do m3 lub loch małp. Na 35 zostań i metki zazdrośći.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Chodzi oto że mam 1,2kkk nawet na zbanowanym ale jak założę postać nic nie będę miał i ciężko jest zaczynać od 0 .

sygnatura_rshwqqs.jpg

Sygna by Shuck

Opublikowano

A zapomniałbym mam 44 woj body bez eq z bojem :D i czy opłaca się kupować eq itp i powrócić do niego :D?

sygnatura_rshwqqs.jpg

Sygna by Shuck

Opublikowano

A zapomniałbym mam 44 woj body bez eq z bojem :D i czy opłaca się kupować eq itp i powrócić do niego :D?

Tak opłaca się na Bo do 50 wyexpisz . Potem v1 - v2

(Żeby orka , metki cienia )

Opublikowano

Tym 44 łów sobie rybki i otwieraj... Następnie sprzedawaj małże/ryby i kupuj pomału ekwipunek.

Troszkę ci zejdzie ale będzie wszystko legalnie,

Opublikowano

Słuchajcie jeszcze mam sporo pytań xD ale powiem jedno , wiem że te pytanie zadam jak każdy noobek ale czy bardziej się opłaca grać tą 44 czy ninja 30 lvl :)

sygnatura_rshwqqs.jpg

Sygna by Shuck

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...