Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Uruchomienie CA

Terrain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dość dawno grałem ostatni raz w CA ale chciałem do niego wrócić. Nie mam tej ikonki startowej Combat Arms, klikam na Engine.exe w folderze, coś sie zaczyna działac i nic.. I tak do us**nej smierci.. Może ktos pomoc? nie chce ściagać nowego CA bo mam wolnego neta i sciągalbym to cały dzień.

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Opublikowano

Nie odpalasz engine.exe tylko CombatArms.exe

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

tak jak napisał Bebson ale nawet jak włączysz to i tak będziesz miał dużego patcha skoro dawno grałeś więc lepiej ściągnąć combata od nowa .

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Engine odpala odrazu grę, nie wyświetla tej tabelki z "Game Start", Spróbuj wyłączyć zapory, uruchomić jako admin może pomoże.

A gdzie prefiks?

Pamiętaj o tym... Dodaję.

Specjalista
Opublikowano

musisz pobrać całe CA bo jak masz zbyt starą wersje to wgl nie bedzie patchować, przynajmniej ja tak miałem

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Zapomnialem dopisać ze ten CombatArms.exe wyswietla komunikat że nie jest prawidłową aplikacja Windows 32. Znalazłem instalację, narazie czekam na koniec patchowania bo tak jak napisał bartosz13 patchowania jest dość sporo, ale i tak mniej niż bym miał pobierać od nowa :)

Za brak prefiksu przepraszam :) Jestem może 3 raz w tym dziale :D Następnym razem sie zastosuję.

Można zamknąc :D Dzięki wszystkim za pomoc.

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...