Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] Z biobotem v.2.2.3

arino120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć... Mam niemały problem z biobotem otóż: Włączam go, loguję się na gwiezdną mapę wszystko pięknie ładnie lata po mapce ale... Gdy zaznaczę w collector zbieranie bonus boxów i cargo boxów to nawet ich nie tyka... Proszę was o pomoc :) odwdzięczę się Plusikami lub ew. minusikami :)

Edytowane przez arino120

10 postów - V

20 postów - V

30 postów - V

50 postów - V

100 postów - X

200 postów - X

500 postów - X

Zbieram LUBIE TO na moim profilku ^^

Opublikowano

bo jezeli zaznaczyles mu bicie alienow i non stop ma co bic to nie zbiera boxow ani cargo

WAŻNE

Nie zbieram ani + ani - a jeśli chcesz mnie na siłę uszczęśliwić to daj to co uważasz za słuszne

ale i tak uważam ze jest masa innych użytkowników która naprawdę zasługuje na uznanie :) dzieląc się z nami TUT`kami i innym badziewiem :P

I JESZCZE WAŻNA RZECZ ZAMIAST OBRAŻAĆ INNYCH POSTARAJCIE SIĘ IM WYTŁUMACZYĆ BO MOŻNE NIE ROZUMIEJĄ TEMATÓW W KTÓRYCH ODPOWIADAJĄ

POZDRAWIAM:ÖPŦĭМŮ$»«PŖĭMΞ SERWER: Global Ameryka 5

Opublikowano (edytowane)

Więc mam zaznaczone tylko w collector zbieranie Cargo i bonusboxów ale bicie alienów mam odfajkowane... Lata po mapie tam i z powrotem nic nie robiąc, nawet nie bijąc alienów... Wyskoczył mi nowy kod md5, który skopiowałem i zamieniłem w dokumencie tekstowym md5... Również odświeżyłem SID.

Tutaj podaje screen, który zawiera informacje co jest zaznaczone w settings:

http://imageshack.us.../screentpj.jpg/

Wbrew pozorom najpierw sprawdziłem czy zbiera skrzynki czy nie :)

A jak zaznaczę bicie alienów bez collector... Bije alienki owszem, ale zniszczy jednego streunera i wraca z powrotem do bazy :/

@edit: captcha w graphics wpisałem 4 razy... :/ A wcześniej przez tydzień lub dwa latał pięknie :P

Edytowane przez arino120

10 postów - V

20 postów - V

30 postów - V

50 postów - V

100 postów - X

200 postów - X

500 postów - X

Opublikowano

Microsoft .NET Framework 4.0... Ale przez dobry tydzień miałem takie ustawienie i śmigał pięknie. Po aktualizacji DarkOrbit zaczęło się to dziać... aktualizacja z wersji 4.7.1 na 4.8.1...

10 postów - V

20 postów - V

30 postów - V

50 postów - V

100 postów - X

200 postów - X

500 postów - X

Opublikowano (edytowane)

.spike24. Uratowałeś mojego bota ! ;P Dzięki za rozwiązanie :) na x-2 wszystko zbiera :D właśnie mam 7 lvl i wchodzę na x-2 włączam i zbiera :D jeszcze raz wielkie dzięki :) Temat do zamknięcia :)

Edytowane przez arino120

10 postów - V

20 postów - V

30 postów - V

50 postów - V

100 postów - X

200 postów - X

500 postów - X

Opublikowano (edytowane)

@edit sorka, nie ten temat - wyszukiwałem i pomyliłem.

@edit właściwie jak już zofftopiłem to czy jest jakiś sposób na ręczne wpisywanie kodów do Biobota ?? Lub wpisywanie kodów wcześniej, żeby potem wpisywał sam jak w CaptchaTrader ??

Edytowane przez gruby157
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...