Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie :) Chcialbym was prosic, abyscie wytlumaczyli mi mniej wiecej o co chodzi w tym Ecsro i Tsro. Chodzi mi dokladnie o to jaki jest tam exp, jak jest z wbijaniem botami i ewentualnie prosilbym o linki z downloadem i instrukcja. Oczywiscie daje 5 ;)

Opublikowano

KURW* ja bym odrazu nagradzal banem 3 dniowym.... Nie ma odpowiedniego dzialu do tego???

Wszystko opisane w dziale Prywatne Serwery

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

Ecsro to prywatny serwer rate jest takie;

Exp Rate x10

SP Rate x10

Drop Rate x10

Tsro to tajwański silkroad rate takie same jak na isro.

Opublikowano
KURW* ja bym odrazu nagradzal banem 3 dniowym.... Nie ma odpowiedniego dzialu do tego???

Wszystko opisane w dziale Prywatne Serwery

A wiesz, że tSRO nie jest prywatnym serwerem? Więc się odpier...

tSRO

-wbijasz za 1 razem (token normalny taki jak na iSRO był)

-brak botów, mało taxi

-exp, sp itp. x1 tak jak na iSRO

-cap 100, skille 100 + rock

ecSRO

-ciężko z wbiciem

-dużo botów, z taxi nie wiem jak

-exp, sp x10, itemy normalne i sosy też o ileś podbite

-cap 90, skille 70

@down

hehe więc równie dobrze tutaj może być jak w dziale Prywatne Serwery... Nie rozumiem czemu wszystko o zagranicznych wersjach sro jest w Prywatnych Serwerach o_O

Opublikowano

Dobra vinyl nie nabijaj postow.... gown*** mnie obchodzi co sobie myslisz ... nie udzielasz konkretnych odpowiedzi wiec moze tobie ban sie nalezy ? Szczescie ze nie jestes w administracji ;) Yonji i Nucler wielkie dzieki wam pomogliscie mi oboje dlatego 5 wam daje ;) Prosze o zamkniecie tematu gdyz zaraz zaczna sie klutnie i nie potrzebny spam na forum ;P A tak przy okazji co sie stalo ze sie tu zapytalem ? Dostales DC czy cos ? Wes czlowieku sie ogarnij troche bo mam dosyc takich ludzi jak ty... wrrr ponioslo mnie troche ;P

Opublikowano

niom vinyl przesadzasz troche.... koles sie normalnie pyta wiec jak nie chcesz mu odpowiedziec na temat tsro i ecsro to poprostu nie pisz nic.... zbedne sa twoje wyzywki i wgl ... jesli np dostales DC albo cos cie denerwuje to nie musisz zgrywac cwaniaka i wyładowywac sie na forum...

PS. pompeczki albo bicie lbem o sciane ci pomoze :D pozdddro :D

a co do tego watku to ja polecam ECSRO.. nie jest tak ciezko wbic :PPP to sie tylko zdaje :))

//Za Duża Sygna

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...