Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Szukam osoby która podjęła by się stworzenia bota do gry Legenda Wojna Smoków lub do Juggernaut. np. umożliwiając automatyczne zbieranie surowców na większą skale lub też po jednym zebraniu pomnażającą ilość danego surowca. Nie wiem czy jest to możliwe więc jeśli nie to proszę to napisać. Ewentualnie namiary na takiego bota, hacka jeśli takowy jestw sieci. Pozdrawiam

Edytowane przez NoobSaibot
Opublikowano

jak up , to kosztuję

Nigdy nie kłóć się z idiotą, zniży cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem

1. czytasz ten opis

2.jestes idiotą bo go czytasz z ręką na myszce

4.niesciagaj juz zapuzno

5.jestes idiotą bo niezauwazyles ze niema 3 punktu

6.jestes idiotą bo teraz to sprawdzales

1.jezykiem niemozesz dotknąc kazdego zeba

2.jestes idiotą bo teraz to sprawdzales

4.jestes ślepy bo niezauważyles 3 punktu

5.jestes idiota bo sie smiejesz

6.usmiechasz sie bo myslisz ze inni tez bedą tacy glupi jak ty i skopiują sobie to na sygnature.

7.jestes idiotą bo przeczytales ten opis

Opublikowano

Za darmo nic nie ma w tym kraju ;) Z resztą ja robię słabo, a nie chciałbym cię zawieść. Ale jak już coś to i tak za kase ;) Każdy tak ci napiszę. Osobiście siebie nie polecam ;)

30tnjmf.png
Opublikowano

Jeżeli ma to być w AutoIt będzie to tańsze jeżeli w c++ to już trochę zabulisz ... :-p Szukaj kogoś takiego z topki : Miskienatos254 , KaMeR1337 lub programistów z tej gry bo trzeba za pewne znać i mieć obcykany client tej gry pozdrawiam i życzę Ci powodzenia w szukaniu :-) /

Opublikowano (edytowane)

20zł Paysafecard lub SMS trochę droższy ii masz napisane wszystkie funkcje na których ci zależy, bot będzie działał w tle, wytrzymywał 24/7 nie lagując przy tym komputera. Jeśli jesteś zainteresowany pisz na priv.

PS. Najpierw wyjaśniasz co cie dokładnie interesuje, ja wykonuje bota, wysyłam ci go i testujesz go ( na testowej licencji ), jak zapłacisz wyrabiam ci licencje, jak nie zapłacisz bot przestanie działać ( także nie myśl nawet o oszustwie, bo to tylko strata mojego czasu na pisanie bota. ).

Edytowane przez Gośka919
  • Dodaj nową pozycję...