Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetected]SiroSix v11.3

D4rkevi1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie racje żenada, sirosix wcześniej był jednym z najlepszych cheatów a teraz to gó**o pamiętam dawne czasy jak wyszła 4,7 wersja sirosixa i się jarałem bo mi cheat działa a teraz to brzydzę się na to patrzeć.

Dam ci plusa ponieważ wstawiłeś cheata ale go nie pobiorę ;D

Opublikowano

Dlatego, że GM Warning jest tylko dla VIP-ów uważacie, że cheat jest zły? Macie działające chamsy, wallhacka, GPS-a, optymalnego superjumpa, a nie tak, jak w innych hackach, że ustawisz na minimalna wartość, a wbijasz się w powietrze, jak nienormalny, a co za tym idzie? Nic Ci to nie daje.Wcześniej mieliście prawo narzekać, bo nie było chamsów i wallhacka, ale teraz wszystko jest, a że kilka opcji jest dla VIP-ów to nie powód by tak krytykować tego cheata...

Opublikowano

Mystiker ma racje sirosix jako jedyny robi hacki które mi nie crashują wogóle, inni chyba robią pod swoję maszyny hacki i poprostu wstawiają może się komuś przyda . Jak dla mnie on robi dalej najlepsze hacki tylko za swoje mistrzostwo oczekuje zapłaty. Widzieloście kiedyś publica z działającym ESP ? bo ja od dawna nie

3007.jpg
Opublikowano

@UP @UP2

Dobrze , może i są podstawowe opcje D3D , ale co nam po nich , jak wystarczy pograć 10 minut ( To nawet dobrej mapki nie zdążymy pograć) I Crash ..

Headhunterz ♥

Opublikowano

Mystiker ma racje sirosix jako jedyny robi hacki które mi nie crashują wogóle, inni chyba robią pod swoję maszyny hacki i poprostu wstawiają może się komuś przyda . Jak dla mnie on robi dalej najlepsze hacki tylko za swoje mistrzostwo oczekuje zapłaty. Widzieloście kiedyś publica z działającym ESP ? bo ja od dawna nie

Nie robi się hacków tylko pod "swoją maszynę" tak się nie da. Albo robisz cheata dla wszystkich i wrzucasz go na forum albo robisz privata czyli tylko dla siebie i z nikim się nim nie dzielisz ;x

A to czy zadziała na danym kompie zależy już od tego czy masz np. Service Pack'a, DirectX, Net Framework, C++ Redistributable Package i jeszcze od kilku innych czynników...

Opublikowano

ale twój cheat zawsze działa u ciebie najlepiej nie ?

Ktoś pisał opisując swojego hacka że grał z kimś na tym hacku 2 godz i potem wszyli a mi jego cheat pada po 10 minutach , Mam te wszystkie programy a sirrosix działa bez zarzutu

3007.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...