Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bambus3k i Arymanik [*]

KooCioL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nasz kochany Bambus3k który tak wiele zrobił dla tego forum został zbanowany na zawsze za napisanie słowa fac**met*n !!!

Arymanik został zbanowany na zawsze za to że zrobił kilka zapowiedzi bez startu !!

Prawda jest taka że mpcforum.pl schodzi na psy !!

i teraz mam wyje**** czy dacie mi perma czy nie !! nie mam zamiaru tu zostać ani minuty dłużej !! TOPOWI UŻYTKOWNICY ZOSTAJĄ BANOWANI ZA NIC !!!

Dawajcie znicze w temacie trzeba ich jakoś zapamiętać na forum z dobrej strony ;( !!! aa i gratulacje dla Administracji !!

[*][*][*]

Edytowane przez KooCioL
Opublikowano (edytowane)
i teraz mam wyje**** czy dacie mi perma czy nie !! nie mam zamiaru tu zostać ani minuty dłużej !! TOPOWI UŻYTKOWNICY ZOSTAJĄ BANOWANI ZA NIC !!!

I tu sie zgadzam, moderator z nickiem Usama Su kocken dal mi perma na konto zielak123 za to ze dalem link do bloga chlopakowi ktory mial problem z koreanska wersja gry. A ta ciota zmienila post i dala mi perma za jakiegos "reflinka". Reflink to nie blog -.-" 2 lata spedzone na forum chuj trafil. Pierdole to...

Zaraz pewnie wejdzie ta pala do tego tematu, edytnie moj post i jakby nic sie niestalo da mi kolejnego perma. Leje na to....

Uwazajnie na niektorych modkow, niewiadomo co takiemu odpierdoli i da ci perma za byle gowno

@Topic

Znicze sie robi na zalobe, a oni raczej niepozdychali -.-

Edytowane przez ZieleGanja
Opublikowano

fa**met** oznacza słowo twarzmetina nie widzę tu linku !!

jebłem...hahaha!!hahaha!! człowieku, dałbyś spokój, chory jestem i wystarczy, że gardło mam zryte od kaszlu, od śmiechu nie potrzebuje dodatkowo xD

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

mi to obojętne

przynajmniej nie będą się tak wozić typu

"nie liczni to maja (w tym ja) i niech tak zostanie"

i myśleli ze tacy pro są, bo innym nie chce sie bawić w plikach metina

a w pythonie by gówno zrobili

Opublikowano

mi to obojętne

przynajmniej nie będą się tak wozić typu

"nie liczni to maja (w tym ja) i niech tak zostanie"

i myśleli ze tacy pro są, bo innym nie chce sie bawić w plikach metina

a w pythonie by gówno zrobili

Ja nie widziałem takiego posta od bambuska, albo Arymaniaka.

Cytat z regulaminu:

9. Użytkownik zobowiązuje się do nie umieszczania treści serwisów stanowiących konkurencję, obejmujących treści identyczne lub podobne dla właściwego serwisu. Treści takie zostaną usunięte, a użytkownik może zostać ostrzeżony.

14. Jakiekolwiek linki publikowane w statusach i komentarzach do statusów są zakazane i będą usuwane. W przypadku wstawienia weń linków wychodzących poza MPCforum (tzw. Reflinków) użytkownik może zostać ukarany blokadą konta na 7 dni, lub ostrzeżeniem.

Jeszcze on tylko napisał słowo, a mogło mu chodzić o coś innego niż to o co chodzi Mou.

Opublikowano

Aryman ma unbanna ale bardziej szkoda mi bambuska.

I do tego mentora,no nie wiem,administracja powinna ostrozniej podejmowac rozne akcje,bo nie bylo zadnego linku.

Wedlug mnie ban na 7dni/odebranie mentora/ostrzezenie pisemne na pw.Przeciez to mentor,chodz powinien swiecic przykladem :D

sstwc.jpg

Opublikowano

Stop płacz. Regulamin to regulamin.

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...