Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] 200+ free bf :)

YankeS96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, EA chce nam podarować 200bf i więcej, nie wiadomo jeszcze ile :) A wystarczy kliknąć "lubię to" na facebooku :D link ---->

Bf'y dostaniemy w niedziele z tego co wyczytałem :)

ps. Napisałem ten temat być może dlatego że ktoś o tym nie wiedział :)

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ej a na jakiej podstawie to bedize dzialac jaki email na twarz-kazce to tam bf pujda czy jak?

a po za tym lap+ za info ;)

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Czyli ja muszę kliknąć "lubię to" aby dostać bf? czy jak 1k ludzi kliknie lajka to wszyscy dostaną 200bf?

Opublikowano

dzisiaj kliknąłem lubię to i dostanę w niedzielę BF, ta? A po za tym FACEBOOK to gówno :P

JEŚLI POMOGŁEM - DAJ MINUSA!

Opublikowano

Dostaniemy w niedziele jednak, a jak przyślą nam bf'y to nie wiem :|

@up. trzeba nacisnąć na "lubię to"

jakaś pipka dała minusy, weźcie mi zredukujcie... :) ja wam też zredukowałem

Opublikowano

pisze że za 500 like bedzie 100 bf a za 1000 like 200 bf narazie jest prawie 6000 like więc po tródnych obliczeniach matematycznych wychodzi mi że jeżeli EA myśli tak jak ja to dostaniemy 1200 bf ale na to bym nie liczył :P może będzie też coś takiego z battlefieldem 3 co z bad company 2 że za klucz do bf3 dostaniemy 700bf a tak a propo nie wiecie czy to z bc2 dziala dalej (chodzi o gunclub ) ?

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano

Ja myślę że to wszyscy dostaną te 200bf. Bo tak to byśmy musieli mieć na fejsbuku taki sam email jak na bfh aby dostać bf.

Opublikowano

Wyczytałem że być może dostaniemy 400 bf, za względu na dużą ilość "lubię to" Już 6,5k :)

Ja bym radził na fejsie użyć tego samego maila co na bfh :) Jak nie macie tego samego to nowe konto załóżcie :)

Opublikowano
SHARE ON FACEBOOK FOR GREAT REWARDS!

A secret treasure reserve has been discovered in a cliff side cave off of the coast of Buccaneer Bay. The place is about to cave in and it's going to take a lot of people to get that treasure out so it's up to you to spread the word.

To grab this treasure just share a specific post (Linked below) on Facebook with all your friends, and if we reach a set number of Likes by Midnight (CET) on Saturday 1st October we will give out codes for some Battlefund rewards on Sunday 2nd October.

500 Likes = 100 Battlefunds

1000 Likes = 200 Battlefunds

So what do you need to do?

Click HERE to view the post on facebook!

Hit the "Like" button found at the bottom of the post next to the "Share" and "Comment" links

You are done, it is that simple

Przetłumaczcie sobie to i tam wszystko jest.

m.i.n.: że wyślą coda na poczte

Opublikowano

Przetłumaczcie sobie to i tam wszystko jest.

m.i.n.: że wyślą coda na poczte

Coś sobie źle przetłumaczyłeś, bo tam nic nie ma że wyślą kod na pocztę. Jest tylk "we will give out codes", co znaczy że poprostu dadzą nam te kody, ale nie powiedziane w jaki sposób. Najpewniej pojawi się news na stronie głównej.

Opublikowano

O matko, zapewne zrobią jak zawsze, dadzą jeden kod, do wykorzystania dla każdego, nie będą się bawić w wysyłanie 5k kodów. Na pocztę przyślą wiadomość o kodzie, i tyle. Zawsze tak było, i nie podejrzewam aby to się zmieniło.

Nie będą się bawić w dochodzenie spójności maili z fb, bo to lenie.

I miałem racje, kod już jest. Jeden dla wszystkich.

Opublikowano

Tu jest kod jak ktoś nie znalazł ;P

DXC8-SP5P-DB3C-BV9G

DOWN@@@

Dlaczego dostałem - ??

Może ktoś zredukować ??

Opublikowano

A był byś taki miły i podzielił sie ze wszystkimi rodakami na tym forum sekretem jak zdobyłes te 400 bf ?

Poszło na pw.

Nie daje na forym ponieważ wywniosowalem z postu powyżej że to każdy już wie.

scootadash_signature_by_dmtbrony-d4ioxia.png

Opublikowano

400bf robicie tak:

Trzeba mieć na takim samym mailu konto na p4f jak i na bfh, i na p4f w reeadem code wpisujecie ten kod GL46-MW4J-69PN-CMVA

Logujecie się ponownie na bfh i kolejne 200bf macie do wykorzystania :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...