Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kompromitacja FuBu

Prezes69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dawno w sieci na kanale fubu pojawily sie filmy ktore maja na celu obrazic pewna osobe a dokladnie '' MakYs ''. Fubu wrzucil nagrania na swoj kanal jednak gdy ludzie zaczeli sie z niego smiac szybko usunal te filmy. Na szczescie zostaly one pobrane i spowrotem wrzucone do sieci tym razem na moj kanal. Warto posluchac jaki tak naprawde jest FuBu '' buk '' mt2 =)

Opublikowano

Kto to ten 'FuBu'? Ja znałem tą nazwę tylko jako markę ubrań, i to tylko w filmie 'Niezłe Ziółko'

Ale weźcie, nie tak mocno.

Opublikowano

ten fubu to jakis idiota... zgrywa kozaka w mt2 , a w realu to jakis kur... chuderlak

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

A myślałem że prezentuje jakiś poziom sobą... Nie spodziewałem się tego, gorzej niż dziecka w gimnazjum ;p Z tymi koleżkami musiał się ładnie nagłowić żeby nagrać tyle minut ''dissa'' ;P

Opublikowano

Szczerze to sądzę iż to jest tak samo żałosne jak filmiki Makysa nie wiem jaki mają sens w nagrywaniu tego .

Tutaj Fubu napierdala beznadziejnymi tekstami a oni jak skończy Fubu pierdolic to wymuszaja smiech i jest tego cale 15 minut ...

Opublikowano

@Up

Twoja wypowiedź świadczy o tym, że ty nim jesteś.

Ty : Metin 2 - Media (197 postów), hipokryta ;e.

@top

Obaj się kompromitują. Spinać się o jakąś grę.

g0Tef.jpg

Opublikowano

@Up

Twoja wypowiedź świadczy o tym, że ty nim jesteś.

Ty : Metin 2 - Media (197 postów), hipokryta ;e.

@top

Obaj się kompromitują. Spinać się o jakąś grę.

Super, urzekła mnie twoja wypowiedz, kompromituje się ? no raczej nie, mówię tylko że metin2 to g*wno, a ty się sapiesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...