Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Z hackowane Servery G1 ? Found message mode.

hoxies

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na serwerze international natknąłem się przed chwilą na takie cudo :

http://imageshack.us/photo/my-images/191/beztytuuqrr.png

Nikt nie umie tego wyjaśnić :D a może ktoś coś wie na ten temat?? Może skrypty znowu powróciły ? Na niemieckim forum widziałem też takie coś, oni twierdzą, że zhackowano serwery.

EDIT: Na inter jest 350 takich roomów :X

post-92706-0-84217100-1316450079_thumb.png

Opublikowano

Jakby zhakowali serwery to by się tu działy straszne rzeczy a nie jedna mapa...

Powiem tak coś się zbugowało albo coś zepsuło w cliencie WR i tyle.

1393619387-U339575.png

Opublikowano

Właśnie Sam miałem wstawiać Ss'a :P . Cóż , nie mam bladego pojęcia co to może być , widziałem przed chwilą Jenkinsa jak patrolował Room'y , może on ma coś z tym wspólnego ? Naprawdę nie mam pojęcia :P . Jedyne co mi przychodzi do głowy to nowy mod który wejdzie wraz z upDate'm a którego my nie możemy zobaczyć bo jeszcze nie mamy upDate'a :P .

@Edit. Ja widziałem tylko 1room , a nie aż tyle :D . Teraz zmieniam oczywiście zdanie ;> . I wracam do stwierdzenia "Nie Wiem" ^^ .

dojebany.png?lol=0.6705087553709745

I like it, and you? ;3

Opublikowano

Ja właśnie temat chciałem zrobić o tym.... Pokaże wam 2 screen spójrzcie na : nazwę , ilość osób i na rodzaj gry.

42049819.png

71765593.png

Czyżby ktoś zaatakował server i przejął w jakiś sposób... kontrole nad serverem... Może małą ale zawsze jakąś :)

@edit: gdyby to miał być jakiś nowy MOD do gry który wprowadza G1 to po co było by tyle roomów i taka nazwa rooma o.O

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

tak napewno atak za te bany i dobra im tak! :D

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

nie powiedziałbym, że tak dobrze bo ciężko teraz room stworzyć na serwerze bo jest teraz max roomów (wszystkie zajete) no chyba, że ktoś wyjdzie z rooma

Opublikowano

Kurde gram w WR od 2 lat i nie mam pojęcia to to jest, na pewno nie jakieś testowanie serwów, bo by nie było ąż tylu i o takiej nazwie, nie wykluczone o ataku, ale z drugiej strone gdyby to był atak, to mogliby zrobić wszystko, co dotychczas było nie możliwe z powodu strony serwera, więc jak zobacze że w itemsopie są jakieś nowe itemy za 1 dinar, to będziemy pewni że to atak, a gamersfirst ma wtedy prz3j3ban3.

Opublikowano

nie długo dojdzie do tego że wszystkie roomy będą tak wyglądały i nie będzie się dało grać ...

mam nadzieje że coś z tym zrobią

Opublikowano

Nareszcie sie tego doczekalam ... wkoncu to zrobili co zapowiadali (nie g1), powiem jedynie ze jak dobrze poszukacie to znajdziecie info na ten temat

Opublikowano

@UP linków nie można, ale jak byś mogła to zarzuć tutaj jakieś info na ten temat i kto to zrobił jakaś grupa hackerów? I dlaczego...

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Na pewno jakiś atak i jakby nie było czekam na następne ;> na początku zawsze jest pokazówka ale później już będzie ciekawie ;]

Guli Guli Guli...Aram Zam Zam...

Opublikowano

Jak na razie^ Jedyne co G1 zrobiło w tej sprawię to właśnie reset serwerów. Dziura przez którą udało im się to zrobić pozostała. Tak więc w każdej chwili możemy spodziewać się powtórki ...,

32354141673387527780.png

Opublikowano

To samo miałem :) Dobrze im tak... xD To za moje zbanowane accountsy :P Jebać G1 :D

Tu lukasz1950x... Proszę o zbanowanie tamtego konta i nie banowanie tego ;) Nie chcę mieć tamtego, ponieważ mam tam 95% warna. Pozdro dla modków!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/464803-info-znowu-kto-si-wdar-na-serwery/

W sumie jak g1 nic nie robi to się nie ma co dziwić. Spowodowane jest to zapewne dlvl na masową skale.

1376848905-U377559.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...