Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Cofka ;f? bf bc2

roofipl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj spotkałem się z następującym problemem. Chodzi oczywiście o multiplayera. Brakowało mi kilka tysięcy punktów do nowej broni, grałem dość długo, w końcu ją odblokowałem. Ucieszony pograłem chwilę nową bronią i po chwili wyszedłem z gry. Chwilę potem znów wbijam na bf A TU ZONK? COFNĘŁO MI CAŁY DZIENNY ZAROBEK PUNKTÓW, STATÓW ITP. i oczywiście nową broń ;x Tak jakbym dzisiaj w ogóle nie grał... Spotkał się ktoś kiedyś z takim problemem? Z góry dziękuję za pomoc.

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

Ale nie masz tej broni nawet jak wchodzisz na serwer? - Jeśli nie, to sprawdź w MENU -> Broni i gadżety czy masz tą broń.

A jak kończysz rundę i wchodzisz w zakładkę ODBLOKOWANE to masz pokazane ile brakuję Ci do tej broni czy już następna pokazuje?

Są małe opóźnienia co do statystyk np. zdobędziesz załóżmy platynową gwiazdę to po kilku, czasami kilkunastu minutach widzisz ją w swoich statystykach ale nigdy nie zdarzyło mi się żeby broń mi zniknęła.

Opublikowano

Było tak, brakowało mi kilka tysięcy punktów do nowej broni, w końcu dobiłem te punkty, chwilę pograłem i wyszedłem z gry. Potem znowu wbiłem i licznik punktów, statystyk itp powrócił do czasu zanim dzisiaj zacząłem grać... czyli tak jakby 3h gry zniknęło ;D W broniach i gadżetach patrzyłem, brakuje teraz do tej broni tyle samo punktów co przed zaczęciem dzisiejszej gry.

32265.png

Opublikowano

Szczerze powiem ci, że nie patrzyłem czy rankingowy/nie rankingowy bo grę w bf bc2 niedawno zacząłem ;p Ale chyba nie powinno być tak, iż piszę, że odblokowano nową broń a potem ona znika ;f. Dodatkowo zauważyłem jedną rzecz, że jak już broń mi znikła to ekwipunek sam mi się zmienił na taki jaki ma się na starcie gry, czyli aek bez celownika itp.

32265.png

Opublikowano

O własnie może być tak jak kolega @2up mówi że grałeś na serwerze nierankingowym, na przyszłość zaznacz sobie żeby wyszukiwało tylko rankingowe ;)

Myślę że powinieneś dobić tą bron jeszcze raz tylko zwróć uwagę czy grasz na serwerze rankingowym, jeśli sytuacja się powtórzy będziemy kombinować dalej ;)

Gość malutki688
Opublikowano

moze ci net padl;p ja tak mialem czasami, czasami jes t tak ze wbijasz na sever robisz 1 fraga lub sam padasz i dopiero wtedy masz bronie

Opublikowano (edytowane)

Dobra, wbiję od nowa i zobaczymy co będzie ;d

dobra, wbity 2 raz i teraz broń została ^^ można zamknąć

Edytowane przez roofipl

32265.png

Gość malutki688
Opublikowano

kurcze :( dzisaj dobilem 5 gwiazdke golem i nawet do przodu killli z 15-20 i kurcze nie zaliczylo;(

Opublikowano

Tak jak już wcześniej napisałem co do statystyk czyli gwiazdek, k/d ratio itp. czasami opóźnienia nie ma wcale a czasami jest i to strasznie duże. Jak wbiłem platynke w czołgach to ok. 1 dni czekałem aż się ukarze w statystykach :)

więc @up nie ma się narazie co przejmować ;)

Gość malutki688
Opublikowano

zwracam honor:P sprawdzilem wtedy po 40 minutach wiec myslalem ze juz bedzie:P jednka gwiazdka wbita;)

tak trochge offtop zapodam bo nie chce nowego tematu zakladac, czasami jak ktos mnie zabije to jest np wyborowy m95, moje pytanie, jak zdobyc ten napis wyborowy:P trzeba platyne wbic?jeszcze 1:P jak wbije platynowa gwiazdke to moge 2 robic do tej samej broni?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Raz jak grałem nabiłem takie zajebiste staty a tu nagle : Zostałeś rozłączony z serwerem sprawdź swojepolączenie internetowe. Myślałem że mnie chuj strzeli

;x 3 godziny expienia poszło na grzybki ;x