Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Minecraft - Gift code, 22,99 zł

bakyarou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, spotkałem się z taką aukcją

http://allegro.pl/minecraft-gift-code-automat-non-stop-24h-7-i1815820976.html

Dlaczego tutaj jest tak tanio? Nie śledziłem ostatnio cen minecrafta, może była jakaś promocja?

Opublikowano

Nie kupuj ponieważ może to być klucz skradziony więc zbanują od razu :)

Polecam kupić od użytkownika WWW_KontaGier_PL czy jakoś tak . Jest 100% pewny . Przez płacę z allegro dotarł gift code w 2 minuty polecam :)

@Down a o co idziesz ? Było wiele takich przypadków ...

Jak go oszuka ma prawo mieć do ciebie wonty

giphy.gif

Opublikowano

Lepiej dołożyć te 20 zł i mieć pewność, że klucz jest oryginalny. Zapraszam do spisu zaufanych stron , z tzw. giftcodami.

http://www.mpcforum.pl/topic/444908-spis-zaufanych-stron-z-ktorych-mozna-kupic-gift-code/

Pozdrawiam , licze na -

test12w.png

Opublikowano

Kupuj czemu?

-75 kluczy sprzedanych

- ponad 450 pozytywów [tylko 1 negatyw]

Czemu tak tanio?

Jak kupił pól tysiaca kluczy to napewno dostał wysoka zniżke.. I teraz sprzedaje po tak niskiej cenie zeby szybko sie tego pozbyc... Co to za filozofia?

bez reklam

Opublikowano

jutro bd miec kase na koncie i kupie na allegro od tego allegrowicza bo niezal mi kasy a niemam premium jeszcze przetestuje i dam edita lub napisze na pw do bakyarou i sie okaze czy allegrowicz jest dobry czy zly :P

Opublikowano

tanio bo sella to hurtowo

w hurtowniach jest taniej ,a on dziala na podobnej zasadzie :)

@edit

negatyw dotyczy innej gry metin2. akurat mam pirata to zaryzykuje ,kupie i zdam relacje :)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Mozliwe, iz gosciu kupował hurtowo jak byla promocja " 2 w cenie 1 " i dostał znizke.

Jezeli ktos kupi z tej aukcjii - prosze napisac mi na pw, jak przebiegla transakcja.

Pozdrawiam.

test12w.png

Opublikowano

Polecam kupienie tego klucza ja kupile za cena 25zl i mam juz 3 miech wszystko ok kupuj

Ja smieje sie z tych ludzi ktuzy kupili za 46zl hahahahahan

Sora za ort

sygnaax.jpg

Sygnaturkę wykonałem sam :)

Opublikowano

To nie fake ;). Sam się dziwie skąd mają te kluczyki w takiej cenie ale cóż nie znam buga ani nic.

//Zamykam autor otrzymał myślę że zadawalającą liczę odpowiedzi

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...