Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Typy z klasy

EfektywnY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jest taka sprawa moi dawni koledzy jezeli mozna to tak nazwac wkurwiaja mnie i niewiem jak to mozna nazwac dalej przyszedlem na rozpoczecie roku juz sugerowali ze beda mnie nawalac ale nic nie robili poszlismy do sklepu itd ok dalej bylo ok.2 dzien ciagle sie sadza szturchaja wyzywaja i sie smieja moj dom od szkoly jest z 2km w tamtym roku chodzilismy do mnie wiec sa przywyczajeni ze nie pytaja tylko mi mowia idziemy do cb jak ja powiem nie to mi groza.Nie jestem pudzianem jest ich 3 wiec nie dam im rady jak sie im wstawie moga mi narobic takich rzeczy przed klasa ze glowa mala jak powiem rodzica lub komus wyjde na konfidenta i tez zrobia mi siare ze na skarzylem nie wiem co robic help!

beznazwy42.jpg

Zbieram add.png

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego , jak Ty to nazwałeś "wkurwiają" Cię? Coś im zrobiłeś? A jeżeli są po prostu idiotami, to weź się z Nimi nie zadawaj? Przecież w klasie nie masz tylko 3 kolegów...

Opublikowano

Ludzie którzy są niby tacy zajebiści chodzą w grupach, idź kiedyś za jednym z nich i zrób mu takie gówno z twarzy, że reszta go nie pozna. I tak po kolei, a jeśli będą w trzech iść to poszukaj jakiś kolegów i idź w grupie do nich... Jeszcze raz mówię ci co chodzą w grupach tak naprawdę się ciebie boją i dlatego idą w trójkę!

Opublikowano

Jak byłem w 4 klasie skonfidentowałem o 4 lata starszego frajera ale nie było sioary bo kazdego w zime wpychał do rowu ale jak bym teraz skonfidentował to przypał x3 jak dasz rade z jednym to mów chodz na solo D: a jak nie dasz to hmm... Opierdal@j ich nie rozmawiaj z udawaj ze nie istnieja ;).Ps.Ten koles co mnie bił przypomniałem sobie ide mu wpierdolić dzieki D:

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

olać takich typków .

banner-celtic.gif

Zapraszam na mój profil yt.

www.youtube.com/haaczykk

na którym 'vloguje'

rozmawiam między innymi o sporcie konkretnie o piłce nożnej i nie tylko!!

subskrybujcie !

oraz zapraszam na stronkę fanów Celticu Glasgow:

Opublikowano

Jak na nich z frajerzysz o to tak porządnie to potem będą bali się ciebie dotknąć żeby nie mieć przypału B)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Ok zapomnialem wspomniec ze ostro jada moja rodzine tyraja ich itp czasem mnie az bierze zeby im kurwa tak najebac jednemu dam rade ale jak sie na mnie rzucza to huj po mnie powiedzcie jakies najlepsze rozwiazanie.

beznazwy42.jpg

Zbieram add.png

Opublikowano

@Up

Do twoich rodziców startuja? Ile oni mają lat? Szczerze, jak nic nie robisz to jestes ciotą. Nieważne kto skacze do twojej rodziny, powinieneś im najebać. Jak wyskoczą we 3 to weź kolegów i styraj ich do płaczu.

Opublikowano

Weź im najeb hahaha, rozpierdalacie mnie ludzie...

Dobry tekst zrób kolesiowi z twarzy gówno, taa i wyląduj w poprawczaku tam napewno znajdziesz kolegów.

W tym wieku to możesz im powiedzieć jedynie spierdalajcie i pójść do mamy wychowawczyni. I nie piszcie pro elo kozacy internetowi najeb mu bo to jest żałosne :huh:

Opublikowano

Mogę się założyć, że mają maks 1.60 wzrostu i są tępymi pozerami. Cicha woda brzegi rwie, wyskocz do jednego i wyjeb mu w pysk, to się wystraszą i uciekną. Wtedy oni na Ciebie naskarżą, że pobiłem kumpla, i wtedy Ty będziesz mógł spokojnie powiedzieć, co oni Ci robią :]

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Mogę się założyć, że mają maks 1.60 wzrostu i są tępymi pozerami. Cicha woda brzegi rwie, wyskocz do jednego i wyjeb mu w pysk, to się wystraszą i uciekną. Wtedy oni na Ciebie naskarżą, że pobiłem kumpla, i wtedy Ty będziesz mógł spokojnie powiedzieć, co oni Ci robią :]

Ale to kozackie, haha weż kurwa wyjdź z tej piwnicy bo nie wiesz co się w świcie pozmieniało -.-

Opublikowano

Chłopie jak te "kozaki" startują do twoich rodziców.. o.O Jak by ktoś startował albo wyzywał moich rodziców to bym ich zajebał nawet jak by ich było 10.. :angry:

Opublikowano

Powiedz jasno jak taki kozaq jesteś to chodz na solo ty albo ty albo ty to im sutki stwardnieja i dodaj ze są ciotami bo we 3 do ciebie startuja ^^ A jak sie nie boisz ty wypierdol mu niespodziewanie bombe jak bedzie jeszcze jechał po twoich rodzicach to sie uspokoi (:

@ Down

http://www.google.pl/imgres?q=are+you+fu+king+kidding+me&hl=pl&gbv=2&tbm=isch&tbnid=9YmLj22D_-TtYM:&imgrefurl=http://adusia-sweet.blogspot.com/2011_03_01_archive.html&docid=-ckLWEMbWoPqCM&w=499&h=420&ei=mbRjTt-uLc6N4gTkm52lCg&zoom=1&biw=1440&bih=751

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Wpierdol im sie należy.Nie masz starszych kolegów zeby im najebali?Ewentualnie co sie bedziesz pierdolil.Pałka teleskopowa i po nogach;]

Opublikowano
Ok zapomnialem wspomniec ze ostro jada moja rodzine tyraja ich itp czasem mnie az bierze zeby im kurwa tak najebac jednemu dam rade ale jak sie na mnie rzucza to huj po mnie powiedzcie jakies najlepsze rozwiazanie.

Jakby mi złe słowo na rodzinę moją powiedzieli to wyjebał bym nie patrząc nawet na jego morde.

Nawet znajomym jak są najebani i gadają coś o mojej rodzinie to czasem wpierdole jak dojdzie za daleko.

fs_pc.png

Opublikowano

Bierzesz swoich kolegów i razem z nimi idziesz im jebać. Jak się nie postawisz to cię będą do końca szkoły tępić.

Opublikowano

Dzieki chlopaki jutro sie okaze beda sie sapac dostana wpierdol nie pomoze wtedy powiem starszym aha jutro pojde z paroma kumplami co maja 16 lat i kurwa zobacza czy im sie to oplacalo.

beznazwy42.jpg

Zbieram add.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...