Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gry podobne do minecraft (klony minecraft na pc )

kamilurgacz4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema szukam gier podobnych do minecraft dziękuje za podane nazwy gier ale mam takie wymagania a i jeśli ktoś pomorze dostanie + !

to takie są wymagania gry oprócz stranded 1,2 Manic digger UberBlox,Infiniminer,Cube,Voxel,IDM, Infiniminer gra powstała przed minecraft to ta gra Infiniminer twórcy minecrafta sie na tej grze wzorowali ! a i nie polecam tego King Arthur’s Gold bo to gowno podobne do terrari ! hoc kto wie zagram w King Arthur’s Gold ok to z góry dzięki za podane nazwy i jeśli ja podałem jakieś fajne gry którym sie podobają więc prosze o + nara

aha jeśli mógłbym prosic o gry sandboxowe a i nieche gier mutli a moze byc multi ale pl i darmowe !

02150816.jpg
Opublikowano

Po kiego wała szukać coś podobnego do minecrafta? Minecraft jest najlepszy i nic lepszego nie będzie... Jeżeli coś ci sie nie podoba w minecrafcie, poszukaj modów, które to usuwają, bądź zmieniają na inne zastosowanie.

149208901.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Minecraft jest najlepszy i nic lepszego nie będzie...

jebłem, minecraft to gówno jakich niemało... już chyba nie może być gorszej gry, nawet Tibia przy tym lepiej wygląda

top: po chuj grać w coś podobnego do gówna skoro to będzie takie samo gówno ?

EXPmIpC.gif

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

jebłem, minecraft to gówno jakich niemało... już chyba nie może być gorszej gry, nawet Tibia przy tym lepiej wygląda

top: po chuj grać w coś podobnego do gówna skoro to będzie takie samo gówno ?

sam jesteś gówno cioto . grałeś kiedyś w minecrafta ? jak nie to szczym ryj ! :angry:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...