Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opaska Power Balance

Czaka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamierzam sobie kupić dziś wieczorem opaskę Power Balance, tą oryginalną ze strony producenta.

Tylko nie wiem czy na pewno warto jest wydawać 159zł. Ma ktoś może tą opaskę? Chcę wiedzieć czy to działa, bo nie chcę wydać 159zł w błoto.

Opublikowano

Ja słyszałem że to jest placebo, czyli że jak sobie wmówisz że działa to na ciebie działa. Noszą to te wszystie gwiazdy typu cristiano ronaldo i człowiek potem wierzy że to prawda, ale wydaje mi sie że nie opyla sie tego kupować za taką kase, no ale może nie mam racji i to naprawde działa

Opublikowano

Dostajesz bonusa +2 do siły +i 1 do zręczności, oraz 2 dodatkowe punkty atrybutów. Efekt ten nie sumuje się. Po za tym masz +10% na zadanie krytycznego uderzenia podczas walki magicznym kosturem z nieumarłymi. Podczas uderzenia w ruchu możesz powalić przeciwnika na 2 sekundy.

Kolega kupił, ale on jest fajterem i wali z aksa.

Strata kasy - kup lepiej coś innego.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Kawałek gumy z świecącymi emblematami raczej nic nie pomoże.

Trzeba samemu brać się za Siebie.

Ksiądz Natanek By się wyklną :D

Opublikowano

ja widzialem podrobe za 20 zł :D po co masz kupywac za 150? kup za 20 a taki sam efekt napewno!

33902.png

Opublikowano

mogę 1 powiedzieć nawet nie wiedziałem, że tako mam w domu ;f mój tata nosi to opaske Power Balance od kilkutygodni. Czy działa to nie wiem, jedynie mi powiedział, że może coś tam daje ale sam nie wie czy dużo :F

ale jednak to jest jakiś tam produkt, ceniony przez tam niby sportowców i może to działa, ale dowiedzieć się możesz jedynie nosząc to

fs.png

Opublikowano

Ona nic nie da liczą się twoje umiejętności a nie to będziesz nosić no chyba że mówimy o butach bo jak cisną to w piłkę nie pograsz :P

76561198090890807.png

Opublikowano

Może rzucę tymi 159zł, i jednak ją kupię... będę wiedział czy ją polecać czy nie huh.gif Tylko czy będzie warto... za 159zł bym se pre-order BF'a 3 kupił o.0

Opublikowano

Może rzucę tymi 159zł, i jednak ją kupię... będę wiedział czy ją polecać czy nie huh.gif Tylko czy będzie warto... za 159zł bym se pre-order BF'a 3 kupił o.0

159zł wtf o.O ? jak mozna mieć za 64zł to badziewie ;d

http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=Opaska+Power+Balance&params_top_cookie=635c8699ec6a48ca70780f0e041b45ce82fe39d8&order=p&change_view=1

Opublikowano

Wygląd niby tak samo jak oryginał ale to podróbka....

Powiem ci tak, jak uwierzysz w to, to będzie działać. Żaden kawałek gumy nie sprawi że będziesz miał,

Równowagę,

Siłę,

Gibkość,

Wydolność,

Koncentrację,

To wszystko zależy od człowieka, a nie od kawałka gumy..

Do tego tu masz Orginał.

http://allegro.pl/silikonowa-opaska-power-balance-hologram-usa-i1798963938.html

Opublikowano

Jedyny efekt jaki Ci to da to -159 z zasobności portfela.

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...