Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Lagi przy paru kontach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zarejestrowałem się na tym forum bo myślę ze jest taka osoba która mam nadzieje mi pomoże i się na tym zna . Otóż mój problem polega na tym że przy odpaleniu w metinie 2 kont , 1. Konto (Główna postać) 2.Konto (Buff) mam bardzo mocne lagi takie że praktycznie nie da rady expić , teraz coś o sprzęcie przed tym zdarzeniem posiadałem komputer parametry GeForce 9600GT 2gb ramu procesor już nie pamiętam i mogłem odpalić nawet 10 metinów i mi nie lagowało . W tym momencie posiadam komputer a dokładniej parametry jego są takie : Intel Core i3 CPU 540 @ 3.07GHz ,

pamięć ram 6GB i GeForce GTX 240 , myślę że sprzęt na metina słaby nie jest . PS. Posiadam teraz system Windows 7 (64bit) , wtedy miałem XPka , ale myślę że to nie ma nic do tego bo mam znajomego co posiada wspomnianą przeze mnie 7'demke i nie ma problemów z odpaleniem 3 metinów a ja je mam , tak że bardzo proszę o pomoc jeżeli ktoś mi pomoże dam tutaj plusa czy tam minusa jak to się ma hehe :D i z góry dziękuje :) .

Opublikowano (edytowane)

tak jak kolega wyzej + sciagnij cfossped czy jakos tak poszukaj w google wpisz jakos tak "lagi zmora kazdego gracza" czy jakos tak, a pozatym dlugo masz kompa ? jezeli Tak to otworz obudowe i wyczysc radiator na procesorze zmien paste jezeli takowa posiadasz jesli nie to w sklepie kupisz za 10zl ale nie taka do mycia zebow :) poczysc wentylatorki na obudowie i karcie graficznej delitaknie pedzelkiem przejedz po plycie glownej w sumie mialem troche gorszy komputer niz ty i hasalo po 3 metki tylko czyscilo sie go co miech :) no to chyba tyle nie wiem co wiecej

ps. Mialem windows 7 64bit ultimate.

Za co ten - ludzie ogarnijcie... Napisalem co wiedzialem

Edytowane przez asshole?
Opublikowano

Posiadam internet 8mb/s mialem slabszy i mi smigaly 3 pasta termo przewodząca była wymieniana komputera nie mam długo , tak samo mam w Counter Strik'u 1.6 spadają mi FPS'y w smoke a na starszym komputerze tego nie mialem... naprawde nie wiem o co chodzi .

Opublikowano

Po co ma dokupic ramu jak ma 6gb.. Na metina wystarczy nawet 2 i Ci bedzie ciagnal spokojnie 3-4 okna na raz.

Moze ping Ci skacze przez antywirusa? Wylacz go calkiem i wtedy sprobuj grac.

Jak nie pomoze to dodatkowo sprawdz temperature procka i najnowsze stery do karty graficznej.

Napisz czy pomoglo.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Po zainstalowaniu nowszych sterów lagi się trochę zmniejszyły , ale dalej to nie to czego oczekuje bo mnie przycina oczywiście wyłączyłem też antyvira to nic nie zmieniło , priorytet zmienilem na wysoki ale to też nic nie dało temperatura procka jest taka jak być powinna , nie wiem naprawdę od czego to :/ .

Opublikowano

to na 100% od tego systemu..

Czytalem na necie ludzie tez maja takie problemy nie tylko z metinem, ale tez z CS'em i innymi grami :(

Bedziesz chyba musial chyba zainstalowac XP.

a temperatura procka i zuzycie przy metinach?

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Ściągnij CCleaner i przeczyść kompa, sprawdź czy nie masz wirusów.

Może coś Ci laguje na kompie, powyłączaj nie potrzebne programy, może to przez internet.

1356721310-U739101.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...