Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] skrypt ECO-10

mariuszdlu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

ja tak całkiem z innej beczki wiem że jest coś pt: kup invisible :-) jeden przycisk i po sprawie.... a teraz moje pytanie do starych wyjadaczy.... czy jest jakiś skrypt lub cuś takiego aby kupować ECO-10 jednym przyciskiem tak jak invisible !? bo powiem szczerze ze irytujące jest klikanie hangar, amoo ...itd..... ewentualnie proszę o jakieś wskazówki a może jak znajdę czas posiedzę nad tym :-)

pozdrawiam

Opublikowano

Nie słyszałem nigdy o czymś takim ale myślę że jest tu kilka takich osób, którym wykonanie takiego programu zajęłoby kilkanaście minut.

www.pomyslowi24.pl
Opublikowano

Ja mam inny sposób ale może pomoge. Wchodzisz do hangaru sklep kum ammo kopiujesz link i klikasz dodaj zakładke dajesz URL (linka którego skopiowałeś) zapisujesz np ammo i masz jednym kliknięciem to dostępne puźniej kupujesz i masz :). Bardzo pomocne przy słabym necie bo zanim mi sie załaduje wszystko to około 5 minut a tak tylko to się ładuje.

Opublikowano

Hmm ... pomyśle nad tym. To napewno da się zrobic , tylko ze kup invisible działa na zasadzie prostego linku i robione jest w VB. A z tym to trzeba jeszcze ilosc itd.

Opublikowano

'-no właśnie chodzi o to żeby kupowało zawsze maxa... :-) szczerze mówiąc bardzo pomocne by to było.. wyobraźcie sobie wrota z Kryskami małymi lub protami :-) nie ma ECO-10.... a tutaj KLIK i już wsio jest :-)

Opublikowano

Z protami , to polecam wpierw na alienki poleciec jakies mocne i wywalic te ECO all , i pozniej dokupić MAX. 2k w alfie max na proty zejdzie 1k(wiem że chyba sporo mniej no ale ;)).

Inna sprawa w Gamie ...

Opublikowano

Trudno w języku np. AutoIT, Trzeba by było odnaleźć funkcję JS(Szukałem 1h i zrezygnowalem :P) i ją wywołać biblioteką FF.au3, jedyne wyjście - ponieważ nowy hangar jest pojebany...

za duża sygnatura