Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Talon wiecej info!

Rápido

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem jak wam... ale mnie się podoba :D

(prawdopodobnie go dodaja bo kolejka jest)

@edit ma ktoś zamiar kupić ?:D

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

a wiadomo coś na temat przeliczników?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

jest podobny troche do shaco wedlug mnie ; d

@up chyba nie

bedzie on prawdopodobnie ad ;d

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

@up to bedzie straszny papier

I tak też mówili o nim gdy przedstawili pierwsze informacje, no ale nie ma co tego roztrząsać bo wszystko wyjaśni się gdy już zobaczymy go w grze.

Opublikowano

On będzie lekki papier i trzeba będzie trochę mieszać z itemami bo nie może słabo walić ze skili ale też nie może wolno nawalać z bliska . Czyli trzeba lecieć mieszanie xD

Opublikowano

@up własnie to co piszesz sie zwie ,,spam,, temat jest dla tych którzy chcą podyskutować o Talonie a Ty dostaniesz raporta za spam nie na temat, a kolegami nie jesteśmy

co do tematu to jak myslicie dadza go za 6300 czy moze taniej ?:D

@edit ty z głupim nickiem i avatarem nie zależy mi na postach to ty spamujesz najezdzajac na mnie zauważ ,że mam 13d online i rejestracje 2010 i tylko 310 postów to mało ... (a i dzieki za -)

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Wątpię , że będzie za 3150 ;( . Każda postać robiona przez RIOT jest zazwyczaj za 6300 - 4800

A co do Championa , myślę że będzie do Shaco / Akali ;)

w0xOI92.png

Opublikowano

@up własnie to co piszesz sie zwie ,,spam,, temat jest dla tych którzy chcą podyskutować o Talonie a Ty dostaniesz raporta za spam nie na temat, a kolegami nie jesteśmy

co do tematu to jak myslicie dadza go za 6300 czy moze taniej ?:D

Typie, nazwałeś temat ,,Talon wiecej info!", gdzie jest te info?, bo ten film to widział każdy kto gra w lola, co do tego że temat jest dla tych którzy chcą podyskutować o Talonie, nigdzie nie ma tego napisanego, tytuł ani trochę na to nie wskazuje więc nie wysysaj z palca słów, gołym okiem widać że zależy Ci tylko iwyłącznie na postach.

Opublikowano

Pewnie bedzie w pakiecie za rp a puźniej w promocji

Panowie wyżej nie kłucić sie bo to nie jest na to miejsce ;D

Opublikowano

Kolego nieco wyzej z avatarem zrobionym w paincie , wrociles na forum i juz masz ochote robic zadyme ? Jakos nikt nie ma problemu procz ciebie. Jezeli masz jakis problem to napisz mu na PW ,a nie prowadz konwersacji we wszystkich jego tematach to jest dla mnie tylko smieszne i pokazuje inteligencje w twoich postach.

Pozdrawiam i + dla Rapido.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Mysle ze moze i bedzie papier ale jak sie bedzie nim ogarniac to wiekszosc pada.

Widzieliscie na filmiku jak wpadal w 3 i nie dedl,mysle ze to bedzie dobra postac i warto bedzie ja zakupic

sstwc.jpg

Opublikowano

mi się teraz patchuje i mam już naszykowane ip na niego i rp na skin :P

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

mi się teraz patchuje i mam już naszykowane ip na niego i rp na skin :P

Ale go jeszcze nie ma ;p

Opublikowano

Jak pisałem post jeszcze nie było ale teraz jest, juz se nawet kupiłem i nawet niezle sie gra; p

Opublikowano

Ile on kosztuje ?

Naturalnie 6,3k ip lub 975 ip.

Póki co oglądam go w grze, możliwe ze skuszę się na regenerata : ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...