Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

5 slot free?

Gość Only.My.Life

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy to prawda ze jak sie zakupi wnichcester w MARKET PLACE i nie ma się premki to dostanie sie 5 slot za darmo??? Bo słyszakem ze to jakiś bug.

Opublikowano

Tak, za każdą kupioną rzecz na dany slot, darmowo dostajesz slot na nią.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Nigdy o takim bugu nie słyszałem, ale z tego co wiem to jak się kupuje w mp to nie dostaje się 5 slotu. Jeszcze poczekamy na wypowiedzi innych userów.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Ja kupowałem i nigdy nie dostawałem 5 slot tylko hacka musiałem odpalać może teraz się coś zmieniło :huh:

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Mam nadzieję, że za każdą zakupioną broń w MP na 5 slot będzie darmowy 5 slot na czas trwania broni ponieważ gdy usunęli brąza usunęli możliwość kupienia 5 slotu w IS'ie. Teraz 5 slot tylko dla Vipów.. :(

Opublikowano

Nigdy nie słyszałem o takim czymś...

To napewno nie prawda...

Jak nie masz golda albo silvera pograsz sobie z nim tylko z hackiem.

~Ostatni post na MPC!

Pozdrawiam całe forum!

Narazie.

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

Tak, za każdą kupioną rzecz na dany slot, darmowo dostajesz slot na nią.

omg -.- tak jest TYLKO gdy kupuje sie coś na 6th .. o 5th nie słyszałem

a może ktoś w grze nie maił premki i tak sie tłumaczył ze slot hacka ?

Hejo

Opublikowano

omg -.- tak jest TYLKO gdy kupuje sie coś na 6th .. o 5th nie słyszałem

a może ktoś w grze nie maił premki i tak sie tłumaczył ze slot hacka ?

Jaki bulwers...

Napewno słyszałem o takim czyms i na 100% chodzi o 5 slot. Moze niech ktos kupi winchester w MP, tylko zeby nie mial premki i zobaczy czy działa, a jak nie bedzie działac to niech sobie ustawi 5 slot hacka bo ja nie uzywam hackow.

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego, 5 slot masz po wykupieniu nowego silvera lub golda. kiedyś dało się go kupiś w MP - może nadal jest dopóki BRONZY nie stracą ważności ale suma sumarów na pewno z niego zniknie. Jak chciałeś mieć broń na 5 slocie musiałeś najpierw wykupić go MP dopiero i do niego wskakiwała , jak nie to tylko można był nią grac na 3 slocie , no chyba że było to minimi lub m60 - bronie tylko na 6 i 8 slot.Pewnie ten kto grał na hakach.

f5eea1e979090638.jpg

Opublikowano

5 slot za free cos mi sie niechce wierzyc :O sprawdzil to ktos kupujac bron za g1 i nie miewszy premium w trakcie zakupu ??

Ps. Z innej beczki doostalem bron za uzyte g1 kamakazi o-0 co to do diabla jest??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...