Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciuchy, Akcesoria

x12

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Czesc.

W tym temacie mozemy tutaj wyrazac opinie danym ubiorze,co jest teraz modne, gdzie co kupic , jak i pisac o promocjach , ofertach w sklepach np.takich jak Cropp, House, Nike, Adidas, Puma itp

Wklejanie fotek z ulubionymi ciuchami lub tymi które zamierzacie kupić nie jest chyba zabronione , wiec do dziela ^^

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

no może nie mam bytnio specjalnego stylu ale tak: butki najeczki airy jakieś + różne sznurówki, jedna jebooczna zielona a druga czerwona, koszulki to zazwyczaj kupuje za duże na siebie : D mam też jedna z pedobearem, ale to raczej nie zalicza sie do "stylu" X D spodnie no dżinsy zwykłee, kolezanki mówią żebym rurki kupił ale cos mnie nie ciągnie do nich x.X akcesoria? braaak

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Ostatnio sobie kupiłem to: Converse Chuck Tylor Double Collar High, Spodnie Cheap Monday, bo miał takie jeden z moich ulubionych wokalistów hard rockowych, 3 koszulki: Rock n' Roll, wzór 2. Guns n' Roses, wzór 1. KISS, wzór 2. Do tego zegarek czarny na grubym pasku(taki rockowy trochę) i szaro-biała koszula w drobną kratę, ale to już nie na Allegro.

Mam jeszcze 2 pary spodni Cheap Monday, ale je kupiłem wcześniej(+ 7 par spodni, które kupiłem w tamtym roku), w chuj koszulek i koszul, drugą parę butów(wyglądają jak szare Supra za kostkę), drugi zegarek(kupiony przed wakacjami) i to by było na tyle(chociaż sam nie wiem ile tych ubrań mam, bo dawno już nie przeglądałem całej swojej szafy).

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ja się ubieram teraz..

-zwykłe rurki, czarne też.

- czarne, za kostkę tenisówki

- długie koszulki, mam teraz jedną też z O.N.A. :D, ale zazwyczaj, z aplikacjami noszę.

- bluzy

- jeansowe koszule..

Dla mnie co do spodni, modnych... to rurki (i nie tylko), taką mam opinię.

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano
Dla mnie co do spodni, modnych... to rurki (i nie tylko), taką mam opinię.

Tak, rurki są teraz bardzo modne, no i dziewczyny(mówię o dziewczynach, nie o tych "wieśniarach") lubią chłopaków w rurkach.

Ostatnio szedłem sobie po mieście to jakaś dziewczyna wpadła na swoją koleżankę, bo się na mnie zapatrzyła(a co kurwa, pochwalić się można).

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Tak, rurki są teraz bardzo modne, no i dziewczyny(mówię o dziewczynach, nie o tych "wieśniarach") lubią chłopaków w rurkach.

Ostatnio szedłem sobie po mieście to jakaś dziewczyna wpadła na swoją koleżankę, bo się na mnie zapatrzyła(a co kurwa, pochwalić się można).

No a co, jasne że można :D

Bez złośliwości, nic do rurek nie mam. Ale nie wiem czy wiecie , że przegrzewają jądra i można byc bezpłodnym. : D

63989389769756300986.png

Opublikowano

Jakoś nie czuję, żeby moje rurki ściskały mi jądra ani je przegrzewały :O

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

@iRokushou..

I znowu się zgadzamy.. cieszy mnie to. :D

@MacieQ

Rurki są bardzo wygodne, szczególnie w czułym punkcie, tym bardziej.. że teraz co chwila zwężam.. gdyż chudnę. :D

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano
Rurki są bardzo wygodne, szczególnie w czułym punkcie, tym bardziej.. że teraz co chwila zwężam.. gdyż chudnę. :D

Tak, wbrew pozorom(ach te stereotypy...) rurki są bardzo wygodne. Nie latają na każdą stronę, komfortowo się w nich chodzi no i do tego są modne.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Co jest modne ? Otóż trudno nadążyć za modą to jest pewne . Tobie polecam nie ulegać ślepo trendom tylko kupować / ubierać to w czym czujesz się najlepiej .

Bo po co masz kupić np. Baggy ( gdyby były modne ) które Ci się nie podobają ale są mimo wszystko modne i laski sikają jak je widzą . :rolleyes:

Odnośnie mojego stylu i tego w co lubię się ubierać:

Spodnie zazwyczaj z lekko zwężanymi nogawkami ( Nosiłem tak zwane"rurki" zanim były takie super słit modne etc -.- )

Polecam kupować tylko w dobrych sklepach bo nie ma co wyrzucać kasy na spodnie z gównanianego materiału .

Mam tak jak kolega wyżej jedne spodnie cheap monday i nie są takie złe więc polecam .

Koszule ? Nie noszę ich wcale bo kolorowe kojarzą mi się z bieberem i są dla mnie po prostu dziecinne i takie jakieś nędzne wręcz. Jeżeli chodzi o koszule eleganckie to jak najbardziej + do tego marynarka - ciekawa alternatywa .

Koszulki tylko i wyłącznie adidas , puma , nike , reebok , kappa etc. Nie kupuję jakiś z New Yorkera czy Cropp-a bo są po prostu gorszej jakości a lepiej kupić drożej a lepsze .

Buty - mam takie samo zdanie jak o wszystkim innym , że lepiej jest dopłacić i mieć porządną jakość aczkolwiek bardzo wygodnie czuję się w trampkach za 30 zł i często w takich chodzę .

Mam też czarne ,białe trampki firmy converse ( uprzedzam potencjalnych nabywców - strasznie "zbierają deszcz" i szybko przemakają ) oraz buty Puma speed cat posiadam też krótkie trampki Vans i sprawują się bardzo dobrze :) .

Dodatki ? Jeżeli chodzi o naszyjniki to brak bo łańcuszek od komunii to chyba największa wieś .. jedyne co to rzemyk na ręce(czasami) . Zegarka nie noszę gdyż po prostu nie przetrwał by długo - zaraz bym go zniszczył podczas jazdy rowerem etc. aczkolwiek planuję kupić ( jak to mówi TESTOVIRION - Timex-a dla ubogich ) ..

Okrycia wierzchnie - dotychczas miałem skóropodobną kurtkę która mimo iż kosztowała mnie sporo kasy nie zdała egzaminu i po prostu podczas lekkiego deszczu zaraz nasiąkała .. <_<

Teraz kupiłem kurtkę Adidas-a -> COŚ TAKIEGO i jest o wiele lepsza .

Bluzy to różnie bywa . Nie jestem miłośnikiem bluz wolę ubrać kurtkę i koszulkę . :D

Sklepy które warto odwiedzić :

H&M ]

Bershka ] Tych sklepów nie ma w każdym mieście . U mnie na przykład ich nie ma :( ..

Pull & Bear ]

New Yorker *rzadko coś się trafi*

Karstadt ( Niemcy - Berlin )

Po przeczytaniu mojego posta może niektórzy z was pomyślą sobie : Pierdzielony bogaty bachor .

Otóż drodzy użytkownicy nie wiem jak wy ale ja w wakacje zapierdzielam do roboty a potem sam sobie wszystko kupuję bo po co niepotrzebnie obciążać rodziców ;)

@Zapomniałem o moim słynnym "Pozdrawiam"

Pozdrawiam !

@EDIT

Rurki przegrzewają jądra ? Gdzie to wyczytałeś na samosi ? Ogarnij jak już to mogą przygniatać i to prawda ale ja tam takich aż "damskich" nie noszę tylko nogawki zwężone a reszta nie i takie są najlepsze . Każdy kto nie ma uprzedzeń do tych spodni * all up * otrzymują plusika :)

Pozdrawiam ! :D

4367.jpg

33251.gif

10743.png

Każdy + motywuje do dalszej pracy !

Opublikowano

Koszulki tylko i wyłącznie adidas , puma , nike , reebok , kappa etc. Nie kupuję jakiś z New Yorkera czy Cropp-a bo są po prostu gorszej jakości a lepiej kupić drożej a lepsze .

New yorker to sieć sklepów w których są ubrania różnych firm, więc nie wiemy o co dokładnie chodzi. Ja osobiście uwielbiam markę Fishbone która dominuje w tym sklepie, robi świetne 'inne' koszulki , nie to co w H&M. Ja poprostu wole oczojebne / kolorowe/ śmieszne / głupie / humorystyczne koszulki ( np. myszka miki łapiaca za cycki jakąś modelke albo kubuś puchatek z marichuaną :D ) Osobiście posiadam w domu CAŁĄ kolekcje koszulek z postaciai z horrorów. ( Fishbone <3 ) Materiał zgadzam się nie jest najlepszy, ale jak powszechnie wiadomo : "Kto dba ten ma" B) H&M jest tez bardzo dobrym sklepem , ale nie pasuje do mojego charakteru, tam dominują pastelowe, ciepłe, stonowane koloory, a ja wole takie oczojebne i humorystyczne , żywe.

63989389769756300986.png

Opublikowano

Jako, że w temacie zachęcasz do wyrażania opinii o ubiorze to skorzystam.

Rurki wyglądają dla mnie jak jeansowe rajstopy.

Co do trampek i ich wygody - pogadamy jak pośmigacie w nich kilka godzin nonstop po ulicy - będziecie kląć na czym świat stoi, że Wasze "wygodne" buty mają podeszwę w postaci kawałku gumy, a nie mają żadnego systemu ;-)

Weteran
Opublikowano

A co sądzicie o tej koszuli :

http://www.sklep.house.pl/odziez-meska_777/koszule_827/koszula-meska_35439.html/s/pcreateddate

Byłem dziś ją kupić , bo kosztowałą 50zł . :P

/

900 post : D

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Opublikowano

A co sądzicie o tej koszuli :

http://www.sklep.house.pl/odziez-meska_777/koszule_827/koszula-meska_35439.html/s/pcreateddate

Byłem dziś ją kupić , bo kosztowałą 50zł . :P

/

900 post : D

Koszula fajna, ale ważną rolę odgrywa to, do czego ją założysz, ja lubie takie koszule zakładane na bluzki z długim rękawem i podwijane , zajebiste są :>

63989389769756300986.png

Weteran
Opublikowano
pedalskie kolory troszke a i rurki sa pedalskie, jaja sie gniota w tym syfie i wygladasz jak cipa

Typowa wypowiedz człowieka , ktory nie ma stylu i obrazał by ludzi różniących sie od niego.

Jeżeli masz więcej niż 16lat to zastanów się nad sobą.

??

@down

Jak widzisz temat do czegoś się przydaje ;)

mpccopy.jpg

Opublikowano

Ostatnio sobie kupiłem to: Converse Chuck Tylor Double Collar High, Spodnie Cheap Monday, bo miał takie jeden z moich ulubionych wokalistów hard rockowych, 3 koszulki: Rock n' Roll, wzór 2. Guns n' Roses, wzór 1. KISS, wzór 2. Do tego zegarek czarny na grubym pasku(taki rockowy trochę) i szaro-biała koszula w drobną kratę, ale to już nie na Allegro.

Mam jeszcze 2 pary spodni Cheap Monday, ale je kupiłem wcześniej(+ 7 par spodni, które kupiłem w tamtym roku), w chuj koszulek i koszul, drugą parę butów(wyglądają jak szare Supra za kostkę), drugi zegarek(kupiony przed wakacjami) i to by było na tyle(chociaż sam nie wiem ile tych ubrań mam, bo dawno już nie przeglądałem całej swojej szafy).

Wyjebane te conversy i rurki! Szkoda, że aktualnie nie mam za dużo kasy, ale do końca wakacji muszę sobie skołować podobne.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ja nosze baggy, duze koszulki, fullcap.

ogolnie ubieram sie na urbancity.

ulubione marki to: SSG (Smoke Story Group), New Era, ElPolako (koszulki), Wrung Division, Ecko, Thug Life.

moj ostatni zakup http://www.urbancity.pl/sklep/produkty/marka/2090-thug-life/9686-tag-white.html

i jestem zadowolony.

Ostatnio jak na chate wracalem jakies laski gapily sie na mnie i mowila jedna do drugiej " Ale fajny chlopak ! " ( CO kurwa tez nie moge sie pochwalic ? )

Opublikowano

Ja nosze baggy, duze koszulki, fullcap.

ogolnie ubieram sie na urbancity.

ulubione marki to: SSG (Smoke Story Group), New Era, ElPolako (koszulki), Wrung Division, Ecko, Thug Life.

moj ostatni zakup http://www.urbancity.pl/sklep/produkty/marka/2090-thug-life/9686-tag-white.html

i jestem zadowolony.

Ostatnio jak na chate wracalem jakies laski gapily sie na mnie i mowila jedna do drugiej " Ale fajny chlopak ! " ( CO kurwa tez nie moge sie pochwalic ? )

Chujowe te spodnie,ale i tak props za to,że nie rurki.

Za wysoka.

Opublikowano

Każdy ma swój styl . Jeden ubiera się kolorowo etc a drugi jak poważniejszy facet w stonowanych kolorach proste :P

Co do rurek to zastanawiam się :

Dlaczego laski tak je kochają

Dlaczego faceci tych lasek tak nienawidzą ładniejszych chłopaków od siebie w dodatku w rurkach czyżby bali się konkurencji xD

Pozdrawiam wszystkich którzy mają w dupie zdanie innych i ubierają się tak jak im się podoba . !

4367.jpg

33251.gif

10743.png

Opublikowano

Dlaczego faceci tych lasek tak nienawidzą ładniejszych chłopaków od siebie w dodatku w rurkach czyżby bali się konkurencji xD

Wypowiadam się tylko w swoim imieniu, ale hejtuję rurki, bo to wygląda pedalsko w chuj.

Nikogo po ubraniu nie oceniam, co nie oznacza, że samego ubrania nie oceniam <:

Opublikowano

Xavi ale czy lekko zwężone nogawki są pedalskie ?

Pamiętaj , że są rurki i rurki ^ ^

Bo są takie : post-180586-1294829760,4.jpg

I takie pedałki z6508526X.jpg

I takich ludzi nie lubię i gdy jest jakiś "problem" z nimi to jestem jeden z pierwszych żeby go rozwiązać .

I są też "rurki " które wyglądają tak :

Rurki+Pumpy.jpg

I te moim zdaniem rządzą . :D

4367.jpg

33251.gif

10743.png

Opublikowano

Xavi ale czy lekko zwężone nogawki są pedalskie ?

Pamiętaj , że są rurki i rurki ^ ^

Bo są takie : post-180586-1294829760,4.jpg

I takie pedałki z6508526X.jpg

I takich ludzi nie lubię i gdy jest jakiś "problem" z nimi to jestem jeden z pierwszych żeby go rozwiązać .

I są też "rurki " które wyglądają tak :

Rurki+Pumpy.jpg

I te moim zdaniem rządzą . :D

Te 1 wyglądają jak legginsy, ochyda !

Te 2 lepsze. Nigdy nie bede jednak chodzic w rurkach, jest to jak dla mnie....troche ..... no nie wiem jak to powiedzieć zeby nikogo nie urazić 8S W kazdym bądź razie to ze ktos nosi rurki, nie oznacza ze jest pedałem.

63989389769756300986.png

Opublikowano

Mów śmiało mnie nie urazisz bo ja zacząłem je nosić zanim były super modne etc :rolleyes: i spływa po mnie opinia innych bo to moja sprawa .

Dlaczego je lubie ?

Są wygodne w kroku .

Nogawki nie latają na boki co jest po prostu czymś cudownym xD jak się jeździ często rowerem .. brak problemu z tym , że zasrana nogawka wkręciła się w zębatkę etc.

A ty w czym się bujasz ? baggy ? Bo zazwyczaj tacy pr0 elo elo czarni ale biali murzyni rapsterzy mają problem do zwężanych spodni . B)

Pozdro ;)

Btw. Wpadłem na pomysł aby założyć temat w którym każdy pokaże swoje ryło i miejsce pracy - komputer swój :unsure: wypali ? Piszcie ;)

Albo załóżcie ..

Pozdrawiam :)

@ edit

@up Maciek zmieniłeś sygnę widzę ^ ^ ta ładniejsza . bo w tamtej pustostan był po prawej i lewej stronie i tak było to strasznie widać przez tą jasną kolorystykę * żółtą * . :rolleyes:

4367.jpg

33251.gif

10743.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...