Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błędy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Nie może mi się włączyć WR. I wiem wiem, powstało dużo postów na ten temat... Jednak nie znalazłem posta, w którym byłyby opisane błędy takie jak u mnie. Mianowicie. Gdy włączam WarRock-a wyskakuje mi napis ''* Cannot get a file [version.txt.]''.. Normalnie przeciez wyskakuje gdy nie moze polaczyc sie z netem. Jednak nie. Mam polaczenie z netem, wiec nie wiem o co chodzi. Czy wy też tak macie > ?

Opublikowano (edytowane)

Były o tym tematy i nie kłam... Każdy ma teraz z tym problem rozumiesz? ile razy można powtarzać to samo do kur** nędzy -.-

Edytowane przez damian223

Zbieram - !!

Mój Sprzęt:

System : Windows XP 32-bit SP 3

Karta Graficzna : Gainward GeForce GT 240 1GB

Pamięć : 2x1 GB

HDD : WD 500GB

Procesor : AMD Athlon 2x3,01 GhZ

Monitor : LG LCD 22" Flatron W2243S

Audio : Kino Domowe 5.1 :D (Nieźle Napier**la ^^)

Klawiatura + Myszka : Logitech EX 100

Opublikowano (edytowane)

Tak coś się zepsuło i teraz trwają prace nad tym. Kazdy ma tak identycznie jak ty masz. Ja juz nawet zacząłem wbijać na NK z nódow. Ale cóż trzeba czekać...

Edytowane przez Only.My.Life
Opublikowano

musze was zmartwic poniewaz:

podobno k2 stracilo wszystkie informacje ze np. niewiedz ile masz dinarow itp premki .

a wiec pewnie dzisiaj sobie nie pogramy mam nadzieje ze za to czekanie pojawia sie w najblizszym czasie retaile.

cóż wystacrczy czekac ja juz mysle ze nie zagramy dzisiaj technicy k2 robia co w ich mocy ale to nic nie daje a jak nie odzyskaja informacji to co bedzie?

licze na +

maniacz

dajcie +++ to nie boli ;]

http://www.warrocksignatures.com/sig/lichelios.png

lichelios.png

Opublikowano

podobno k2 stracilo wszystkie informacje ze np. niewiedz ile masz dinarow itp premki .

a wiec pewnie dzisiaj sobie nie pogramy mam nadzieje ze za to czekanie pojawia sie w najblizszym czasie retaile.

cóż wystacrczy czekac ja juz mysle ze nie zagramy dzisiaj technicy k2 robia co w ich mocy ale to nic nie daje a jak nie odzyskaja informacji to co bedzie?

licze na +

Moim zdaniem to czyste spekulacje

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Opublikowano

licze na +

ja bylem "stale zalogowany " na gamersfirst i wierz mi lub nie ale nie stracili informacji

srubidubi.gif

NA TYM KONCIE NIE HACKUJE!

Opublikowano

musze was zmartwic poniewaz:podobno k2 stracilo wszystkie informacje ze np. niewiedz ile masz dinarow itp premki .a wiec pewnie dzisiaj sobie nie pogramy mam nadzieje ze za to czekanie pojawia sie w najblizszym czasie retaile.cóż wystacrczy czekac ja juz mysle ze nie zagramy dzisiaj technicy k2 robia co w ich mocy ale to nic nie daje a jak nie odzyskaja informacji to co bedzie?licze na +

Też mam takie wrażenie. Podobno dziś przy logowaniu był komunikat: Unregistred user. Co to znaczy? Chyba wiecie ( dla zielonych: nie zarejestrowany użytkownik). Całkiem jakby wszystkie konta przepadły... No zobaczymy co to tak naprawdę jest...

Opublikowano (edytowane)

Ale to nie oznacza ze im przepadły konta. Może poprostu cos sie zbugowało bo ja czasem tak mam ze się chce zalogowac i tez tak pisze ze unregister user.

A jezeli to prawda ze im sie konta pokasowaly napewno to jakos wynagrodzą no chyba ze gry juz nie bedzie i skonczy swoją działalnosc bo kiedys musi byc koniec, a 4 lata istnienia warrocka to dosyc dlugo biorąc pod uwagę to ze gra była zaniedbana (pelno hackerow, mało nowosci) to i tak dlugo istanieje. heheh

@down gdzies trzeba pogadac i podyskutowac o błędach warrocka.

Edytowane przez Only.My.Life
Opublikowano

I po co te zbędne posty?? odpowiedź została udzielona i temat powinien być zamknięty.

Apropo zamknięcia to niech mod zamknie.

Zbieram - !!

Mój Sprzęt:

System : Windows XP 32-bit SP 3

Karta Graficzna : Gainward GeForce GT 240 1GB

Pamięć : 2x1 GB

HDD : WD 500GB

Procesor : AMD Athlon 2x3,01 GhZ

Monitor : LG LCD 22" Flatron W2243S

Audio : Kino Domowe 5.1 :D (Nieźle Napier**la ^^)

Klawiatura + Myszka : Logitech EX 100

Opublikowano

licze na +

Czyste Herezje ;) . A co by było ? Nic , wszystko było by od początku , ale to się raczej nie wydarzy. :)

dojebany.png?lol=0.6705087553709745

I like it, and you? ;3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...