Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orange pop czy orange one

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o jak najniższe ceny sms, oraz promocje za doładowanie darmowe minuty oraz sms. Może aktualnie jest jakaś promocja na darmowe sms lub minuty po wpisaniu tajnego kodu :D

Uprzedzam pytania, tak przegladałem oferty orange ale jest wczorajszy i nie mogę się skupić :D

Więc za sensowne odpowiedzi +

Opublikowano

Spoko z play do play ale gdyby mój kolega miał play to bym do niego nawet sms nie napisał żeby nie zbankrutować, pozatym 50% dziewczyn ma w orange :D

Opublikowano (edytowane)

Sry lagneło i double...

Edytowane przez krycha1996

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Spoko z play do play ale gdyby mój kolega miał play to bym do niego nawet sms nie napisał żeby nie zbankrutować, pozatym 50% dziewczyn ma w orange :D

A drugie 50% w play xD

­

Opublikowano

Ja też polecam w Play.Kiedyś byłem a orange i miałem telefon na abonament i podziękowałem takie rachunki przychodziły że w głowie się nie mieści a w Play 80zł spokojnie mi starcza na miesiąc

1562403525.png
Opublikowano

no dobra to inaczej, większość moich znajomych ma w orange oraz okolice w których mieszkam

No to one czy pop?

up nie mówię o abonamencie tylko oferta na kartę, 25 zł i starcza na cały miesiąc.

Opublikowano

Teraz też mam popa jedyny pakiet z którego korzystam to masz za staż oraz pakiet 600sms za 6 zł, za doładowanie nie dostaję żadnego bonusu a w one za 25 zł bo tak najczęściej ładuję dostane 125 sms lub 125 minut do wszystkich na 5 dni.

Opublikowano

Ja mam w playu kupie se doładowanie za 50zl i mam 350 smsow i kupuje pakiet 500smsow wiec mam 850 smsow i 40 zlyta na koncie xD

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker