Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dragon Nest: SEA

Eryk2109.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

256px-DragonNestLogo.png

Witam, dzisaj wystartowal Dragon Nest: SEA. Wersja po Angielsku dla calego swiata bez zadnych blokow IP etc.

Dragon Nest to non-target Action MMORPG z instancjami.

Strona:

http://dn.cherrycredits.com/

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Gameplay pokazujacy rozne klasy:

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Jezeli nie wiesz jaka postacia grac mozesz pobrac offline demo gdzie kazda postac ma po 16 poziom:

http://file.4gamer.net/demo/DragonNest_Trial.zip

Moj Nick: PaladinPL

I gram na serwerze: Westwood

Opublikowano

Właśnie zasysam. Gra zapowiada się ciekawie, chociaż mnie odstrasza ta kolorowa(słodziutka) grafika.

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Pobrałem grę, zrobiem postać i muszę podac drugie hasło przeciw włamaniom na postać. Wpisuje dwa razy takie samo i pisze ze nie pasują..

EXPmIpC.gif

Opublikowano

gra zapowiada sie ciekawie ale zagram po beta testach

To sa Open Beta czyli ze juz nie bedzie kasowania kont i postaci. Po Open Beta bedzie odrazu otwarty normlanie.

Opublikowano

@UP

Wiesz jak na takiej fajnie się gra?

gra jest wyjebista w kosmos. Animacja Skilli - miodzio.

Gram pod nickiem "Equsek" na Westwood. Zapraszam :D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

No wiem, bo gram :P Fajna gra nie mam zastrzeżeń, do grafiki się przyzwyczaję gram archer Westwood nick "ArcherPL" :PP Nie chciało mi się nicku wymyślać

Wtf gram sobie dostałem dc, próbuje włączyć grę na nowo i gdy biega ten "piesek" włącza mi się okno logowania i informacja "Unable connect to login server" .... I nic próbowałem proxy też nic nie dało. Czy wy też tak macie ?

Opublikowano

A ja mam problem gdyż zassałem clienta chce go zainstalować wszystko git tylko że mi sie nie chce otworzyć jak zresetowałem kompa to coś pisało że nie można czegoś tam znaleźć prosiłbym o pomoc bardzo bym chętnie popykał :)

graphic.png

Opublikowano

A ja mam problem gdyż zassałem clienta chce go zainstalować wszystko git tylko że mi sie nie chce otworzyć jak zresetowałem kompa to coś pisało że nie można czegoś tam znaleźć prosiłbym o pomoc bardzo bym chętnie popykał :)

"Czegos tam nie ma" aha...?

Po to te informacje zeby wiedziec co jest nie tak, a tak to gowno ci kto pomoze jak nie napisal jaki.

Opublikowano

Gra jest świetna! Nie patrząc na grafikę, bardzo przyjemnie się gra. Zapraszam!

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

"Nie patrząc na grafikę" !?

Dla mnie właśnie zajebistosc tej grafiki jest najlepsza, a nie następny Cabal, Matrial, 4story czy Shayia.

Zapraszam :D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Gra jest płatna? Bo przy rejestracji chce jakiś kod. ;x

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Darmowa w pełni ;P Już mój problem sam się rozwiązał, do grafiki się przyzwyczaiłem obecnie 15 lvl bow na Greenworld :P wtedy co pisałem że westwood to się pomyliłem xD

Opublikowano

Gram na springwoodzie nick czerewa, czerew ;d

Jak mi się kończą abp to wchodzę na czerew, może jakieś dungi porobimy? mam jakiś 12-13 lvl

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

No pewnie, mam 17 lvl, ale robię zaległe misje bo leciałem na dungach na masterze i za 1 dunga 10% lvla ;P A misji nie robiłem to przy okazji mogę Ci pomóc. Jak by co to grę już ogarniam myślę że w jakichś 70% więc jak masz/macie pytania to śmiało. A co do wspólnych dungeonów napisz mi list lub na pw jak będę w grze. Nick: ArcherPL

Ehh ;P Nie zauważyłem tego że grasz na springwoodzie. Myślę nad stworzeniem Polskiej gildii na Greenwoodzie, gra jest nowa o graczy nie trudno, ale nie wiem czy będę miał czas na rozwój ;P

Ps.

Jak ktoś planuje grać Bow Masterem to uprzedzam że misja na niego (na klase bow master) jest BARDZO trudna przynajmniej ja miałem takie odczucie nie będę zdradzał jaka to misja, ale mi się ją udało przejść za chyba 9 razem ;P Powiem tylko że nie chodzi o zabicie nieziemsko trudnego bossa :P

Opublikowano

Kurcze, ale przeciążony serwer gierka nowa, a już mam problemy z zalogowaniem ;P gdy po wpisaniu danych konta klikam connect muszę czekać 2-3 minuty aż zaskoczy ;P Nie mówię o wybraniu serwera ^^ :P

Zacząłem grę na westwood słyszałem że tam więcej polaków, a poza tym bow master jest dobry gdy ma eq ;P teraz (19 lvl) sam dungeona nie zrobie na masterze kolega cleryc z łatwością :P

Opublikowano

Kurcze, ale przeciążony serwer gierka nowa, a już mam problemy z zalogowaniem ;P gdy po wpisaniu danych konta klikam connect muszę czekać 2-3 minuty aż zaskoczy ;P Nie mówię o wybraniu serwera ^^ :P

Zacząłem grę na westwood słyszałem że tam więcej polaków, a poza tym bow master jest dobry gdy ma eq ;P teraz (19 lvl) sam dungeona nie zrobie na masterze kolega cleryc z łatwością :P

Nom, ja nawet nie moge sie zalogowac. Ale wiem ze cos tam naprawiaja :P

http://forum.cherrycredits.com/forum/topics/view/we-need-your-help-delays-logging-into-dragon-nest-sea

Opublikowano

A co do gildii jestem za, stworzyłem clera na westwoodzie jak narazie 13 lvl, ale dzisiaj wbije z 18.

@

Myślę że nazwa ma zwracać uwagę polaków ;D Coś co się nam kojarzy z Polską, nie mówię o miastach czy czymś takim.

Propozycje:

PolishELite, twoja nazwa też fajna, Imperium,Legion, Mistrzowie (coś takiego, ale sam nie przepadam za tego typu nazwami ;P)

Wyczytałem na tym forum że na westwoodzie są już 3 polskie gildie, może zróbmy gildie reprezentującą mpc ? :P

@

Ok, wbijam lvl bić o ile będzie mi się chciało to dzisiaj wbije 16-18

Opublikowano

A co do gildii jestem za, stworzyłem clera na westwoodzie jak narazie 13 lvl, ale dzisiaj wbije z 18.

Stworze, stworze, tylko zastanawiam sie nad nazwa. Moze masz jakies pomysly?

Ja myslalem nad PolskaCrew, no ale nie wiem.

@up

To chyba zrobie PolskaCrew, taka sama nazwe jak na Vindi ^^

Opublikowano

Ehh najlepsze jest to że na tą grę najpewniej przerzuci się 70% neo z metina ^^ Już serwery są pełne :( po 425 ludu na westwood.

Zapraszamy do gildii PolskaCrew lvl jest nie ważny, gildia dopiero się rozwija jesteśmy tylko Eryk i ja (PaladinPL i PriestPL: 19-17 lvl). Pomoc nowym graczom do 15 lvl'a, potem już chyba każdy sam sobie poradzi :) Gildia będzie pomagała w misjach dungeonach itp. Pisać do ww. PaladinPL i PriestPL, gdy jesteśmy offline zawsze można skorzystać z opcji wysłania listu w grze ;P. Dla przypomnienia serwer westwood.

Coś od siebie. Gra bardzo łatwa do ogarnięcia, idzie spotkać fajnych ludzi (z kraju i z zagranicy jak się zna język) Szybka walka ładnie zrobione skille co do grafiki idzie się przyzwyczaić jest ładna, ale nie każdy lubi bajkową grafikę. Ja się przyzwyczaiłem i mi się spodobało :). System walki podobny, a jednocześnie całkiem inny niż w metinie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...