Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradziez konta

Yoh3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś mi ukradł konto WoW'a na serwerze www.Sunwell.pl. Nie wiem kto to jest, ale wiem jak to się stało. Wszedłem na ta stronę: www.sunwell-konkurspp.tk. Musiałem podać nick itp...Da się jakoś rozpoznać złodzieja, który założył tę stronę? Da sie w ogóle już odzyskać moje konto? Proszę, pomóżcie!

koxsunwella.png

Opublikowano (edytowane)

Sam zawiniłeś. Zapewne podałeś login i hasło do swojego konta... Zrób nowe konto i nie wchódź na takie strony. Konta nie odzyskasz, kolesia nie namierzysz.

Edytowane przez Menddor
Opublikowano

Chmmm...żeby założyć nowe konto muszę mieć nowe konto na Gmail.com, chyba nie można mieć dwóch kont jednocześnie prawda?

koxsunwella.png

Opublikowano

Jak nie uda ci się odzyskać maila, to napisz ticketa albo posta na Forum + załącz kilka screenów, jak grałeś na tym koncie lub postaci i powinieneś odzyskać.

Opublikowano

Hahahahaaha :D widac ze 12 lat to burzliwy wiek. Po co wchodziles na takie strony ? twoja wina , trzeba bylo passow nie podawac, teraz mozesz conajwyzej poplakac

nie bądz cham, daj minusa -----

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na przyszłość nie podaje się passów na strony z konkursami,cheatami.. itp. a może pomóc Ci administracja serwera.

assasinsygna.png

Sygnatura by JAAAA xD

Opublikowano

Na przyszłość nie odkopuje się tematów starszych niż 14 dni.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...