Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Build pod Nocturne

Hunter07

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Latarnia > berserki/merkurki > brutalizer > frozen mallet > z brutalizera robisz ghost blade'a > force of nature > atma

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

-Berserki/Mercurki

-Avarice Blade

-Phantom Dancer , Infinity Edge lub Black Cleaver

-Yoummu's Ghostblade

-Bloodthrister lub Stark's Fervor

-Guardian Angel lub coś innego do survi

11360.gif

e4e91d06b88e8ef4c32aeb996b39ad8d.gif?1315424848

Opublikowano

@UP, Atma? Frozen ?! hah. (Surki)

Nocturna, na dobrą sprawę ssie na lini. Dopier w Jungli pokazuje na co go stać.

Oczywiście must, to latarnia, butki ( merce, berki i inne, to na noca szajs) i brutalizer. Dalej musisz sam zobaczyć, czy więcej jest AP, AD.

Poleciłbym Ci ga. Świetny item, survi i pasyw. Mmm.

@Down.

Sugerujesz, że Noc to AP ?!

BEKA.

Opublikowano

Noc to typowy dps . Powinno się go robić pod lifesteala i dmg . A koledzę surkiPL chodziło żeby robić go pod offtanka frozen raczej mi się nigdy nie przydawał ze względu że fear mi wystarcza na slowa a pod hp wole warmoga . Mój build (jak jest więcej ap to robię banshee ostatni) : noc2w.jpg

zakaz handlu

Opublikowano

Rób go pod off tanka bo kiedy ludzie się nauczą fokusować bo nawet fear Ci nie pomoże

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Wystarczy mi że to ja głównie gankuje : > . Taki Caster typu veigar brand schodzą w 3 sekundy . Dodam że zdanie kolegi że noc ssie na lini jest bardzo smieszne : )

zakaz handlu

Opublikowano

skoro noct jest dżanglerem, po uj mu mallet, atma? w early dobrze wykonane ganki to +1/2 dla Twojego teamu. no a jeśli w late inicjujesz teamfighty, tankujesz albo wbijasz zaraz po tanku to zmień sobie postać.

bearsjw.jpg

Sygnatura wykonana przez Mephisto1994. Dziękuję.

35868u.gif29476.png

Jebutnij

delete.png. :)

Opublikowano

Odziwo, tak tankuje nocturnem tak samo jak xinem, olafem, jarvanem i innymi off tankami .. Dlaczego ? Bo off tanki wygrywają gry sami i żaden tank Ci nie potrzebny

Piszesz o oglądaniu streamów więc kogo Ty oglądasz, że uważasz malleta i atme za złe itemy dla niego

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

nie oglądam streamów bo tego nie potrzebuje, a nocek nie jest offtankiem tylko fighterem.

pooglądaj sobie streamy ludzi, których oglądalność jest największa, poczekaj na niego i zobacz, czy ktoś buduje na nim warmoga/malleta/atme..

bearsjw.jpg

35868u.gif29476.png

Jebutnij

Opublikowano

Typie, zaprzeczasz sam sobie .. Jak nie oglądasz streamów to skąd wiesz co ci z największa oglądalnością składają ? Chyba, że masz 2k elo + to wybacz

I tak oglądam streamy bo z nich sporo można się dowiedzieć o buildach i stylach gry .. Wiem też, że każdy robi go na off tanka np. taki jungler najlepszego na chwile obecną teamu polskiego lol'a i wiele innych

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

no wybacz, moje aktualne elo (w tym momencie) to 2034. ;x

przepraszam, jeśli się zawiodłeś.

oglądałem relacje z dreamhacka, poziom graczy 2k elo+ widzę na co dzień grając rankedy. X.X

bearsjw.jpg

35868u.gif29476.png

Jebutnij

Opublikowano

To pozdro ;) Jeżeli ludzie na Twoim elo robią noc jako dpsa to elo hell jest do 2100

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

Czy ja wiem, wbijasz się jako 1 albo po tanku i leci focus na Ciebie więc wole żyć dłużej i fearować niż wbić uderzyć raz i paść

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

no wiesz, ja nie wiem jak u Ciebie, ale wg mnie nocek nie wbija 1 po tanku, tylko czeka aż stuny, sajlensy itd itp polecą, wpada z ultem, bije pente i push to nexus.

bearsjw.jpg

35868u.gif29476.png

Jebutnij

Opublikowano

Ja wbijam jako 1 bo jestem tankiem w drużynie, jakby nie patrzeć już rzadziej się spotyka tanków bo off tankowie robią więcej, a przeżywają tyle samo

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

no to sorry, za offtanka w teamie przeważnie robi top, a jeśli na topa idzie np. nidalka, to zapomnij o junglowaniu nockiem ,tylko bierz jarvana, mumie, nunu lub cokolwiek tankowatego. haj elo wita..

bearsjw.jpg

35868u.gif29476.png

Jebutnij

Opublikowano

Możliwe .. Ale będąc na "haj elo" wiem, że nunu to gówno nic nie robiące w mid i late, a noc może tak samo tankować jak jarvan, xin or whateva

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

no to nie wiem czemu nunu był tak często wybierany na dreamhacku, i dalej jest pickowany na go4lol-ach itd.

NOCEK JEST JUZLES SZITEM POD TANKA! poza tym składanie hp nie czyni z niego tanka ani offtanka! nawet jeśli, to taka vayne, która też jest często pickowana zjada go w 3sek...

bearsjw.jpg

35868u.gif29476.png

Jebutnij

Opublikowano

atma - armor, fon - resist, mallet - early survi i slow. Na DH nunu był pickowany bo jeszcze nie dostał nerfa na Q

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

no to nie wiem czemu nunu był tak często wybierany na dreamhacku, i dalej jest pickowany na go4lol-ach itd.

NOCEK JEST JUZLES SZITEM POD TANKA! poza tym składanie hp nie czyni z niego tanka ani offtanka! nawet jeśli, to taka vayne, która też jest często pickowana zjada go w 3sek...

Masz najebane we łbie.

Masz 200 elo i się krwa wymądrzasz.

Noct tylko do jungli i tylko od off tanka.

Latarnia->Merkurki/Tabi->GhostBlade>Warmong/Frozen->Atma->FoN/Banshee->Sprzedajemy latarnie i kupujemy IE/Blood

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Nie no spoko jak nunu jest useless na rankedach to patrzcie :

nunuj.jpg

Nunu nie jest useless, ale słabnie w raz z czasem gry. Jeśli przeciwnik ma jakiegokolwiek stuna - ulta nie wychannelujesz. Nunu ma za to świetną counter junglę a zniszczona jungla przeciwnika to tak jakbyś grał 5vs4.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...