Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema Chcialbym Zaczac grac nowa postacia Glawia Lub Spearem Hybrydka 2;1

2 w int 1 w str

No coz ale jestem nowy wiec sie zabardzo nie orientuje Z jakich czarow bd mogl bic czy bardziej magicznych czy huskela Wiec Prosze o Pomoc w tej kwesti CO nosic Domyslam sie ze garment ale Chcem sie poradzic specjalistow ;P Z gory dzieki za ODPOWIEDZI Daje + ;D

Opublikowano

Witaj.

a) Glavier full str

http://www.silkroadonline.com.pl/forum/full-str/glavier-ogolne-sprawy-build-by-tieu/ ,

B)Nuker spear hybryda 8:1

http://silkroad-online.pl/forum/index.php?topic=57991.0 ,

c) Nuker full int sword/shield

http://www.silkroadonline.com.pl/forum/full-int/full-int-nuker-swordshield-poradnik-by-hr/ ,

d) Nuker full int spear

Pierwsza Wersja : Full int , fire(imbule) max lvl 120 , light max lvl 120 , cold max lvl 120 .

Druga Wersja : Full int , fire(imbule) max lvl 120 , light max lvl 120 , hesk max lvl 120 .

Trzecia Wersja : Full int , fire(imbule) max lvl 120 , light 100 lvl , heks max lvl 120 , cold 20 lvl .

Wszystko powinno byc jasne , co do podpunktu :

d) Pierwsza Wersja - Charakteryzuje sie , ze postac wspaniale nadaje sie do Taxi i Unikatow .

Druga Wersja - Charakteryzuje sie , ze postac wspaniale nadaje sie do pvm (Player vs Monster) , gorzej troszke do taxi i unikatow , ale lepiej do pvp (Player vs Player).

Trzecia Wersja - Chatakteryzuje sie , ze postac wspaniale nadaje sie troszke gorzej do pvm , taxi i unikatow , za to jest to postac najlepsza z tych 3 wymienionych to pvp i jobow .

Przedstawilem to jak moglem . Najbardziej polcam Ci pierwsza opcje ( a ) czyli glavier . Postac ma bardzo duzo HP , ladne skile , ladne ubranie i bron . Znakomicie odnajduje sie na pvp , dobrze nawet na pvm i na joby . Sam posiadam taka postac i Ci bardzo ja polecam .

Mysle , ze jakos przyblizylem Ci postacie , ktore chciales i bedzie Ci teraz troszke latwiej wybrac sobie postac pod siebie .

Pozdrawiam i zycze udanej gry :)

"Remember this day, men, for it will be yours for all time."

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

to chyba jakieś zjeby :D

Full str w garment bo ma dużo życia więc ubiera garment(większa obrona magiczna) full int ubiera armor(większa obrona fizyczna) bo full int ma mało hp ;)

Opublikowano

Dla nukera spear najlepszy jest Full INT spear120,light120,cold120 ale można też fire zamiast light jeśli chcesz iść w dmg i pierdolić deffa ;) ale light dodaje ci 20% więcej ataku mag :D

No i oczywiście w armor biegasz ;) do wyboru do koloru ;)

Opublikowano

Dzieki Ziomek ZA konkret Odp Masz + ;)

Hybryda? mi chodzi o to zeby postac miala jebniecie ze skila typowego huskeala i jebniecie z magi ;D

Wieksze z magi niz z Skila Speara xD

Namieszaliscie mi w Glowie i nie wiem jak grac czy hybryda czy full INT xD