Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[News]Restrykcja IP dla CF'a

qulpak14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Restrykcja IP w grze została aktywowana dla wersji Z8GAMES. Możliwość gry na nowym koncie jeśli pochodzisz spoza zielonego terenu jest wyłączona. Wszystkie obecne i wcześniejsze konta nie obowiązuje ta zasada.

Możesz kontynuować rejestrację na Z8 ale nie będziesz mógł uzyskać dostępu do serwerów gry z nowych kont, jeśli Twoje IP pochodzi z czerwonych obszarów na mapie.

World-Map-ipblock.jpg

Szybie FAQ na niektóre pytania.

Pytanie: Jestem z Europy (lub z innego regionu zaznaczonego na czerwono) mogę nadal grać w CrossFire NA/UK?

Odpowiedź: Tak, jeśli Twoje konto zostało utworzone do dnia 03 sierpnia 2011 wszystko co do gry powinno być wporządku

Pytanie: Czy mogę stworzyć nowe konto jeśli jestem z Europy?

Odpowiedź: Możesz tworzyć nowe konto Z8 gdziekolwiek, ale jednak dostęp do serwera gry z IP pochodzącego z czerwonych obszarów na mapie będzie niemożliwe.

Pytanie: Dlaczego nie zablokowaliście IP z Ameryki Południowej?

Odpowiedź: Ograniczenie IP bazuje na licencji dla CrossFire. G4Box/Z8GAMES nabyli licencję dla Ameryki Południowej i planują wprowadzenie usług dla tego regionu już wkrótce.

SPROSTOWANIE!

Nowe konta, najprawdopodobniej będą mogły grać tylko na serwerach UK. Czyli raczej nic nie tracimy ;)

Opublikowano

To nie jest Fail...

To jest czyste hamstwo !

Jakim cudem Turcja, Brazylia i Egipt nie są zaznaczone na czerwono ?!?!

Z8games, i CrossFire schodzą na psy.

A i jeszcze jedno, nie wiem czy mam płakać, czy śmiać się z ich głupoty...

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

Nie podoba mi sie to wyodrebnienie wiekszosci panstw. I faktycznie to lekka przesada, teraz bedzie burdel ze wzgledu na hacki w ktorych obecnosci grac nie zamierzam ;x

Opublikowano

To jest kurwa śmieszne, CF schodzi na psy, WSZĘDZIE DOSŁOWNIE WSZĘDZIE na każdym zasranym roomie przynajmniej 1 hacker z speedem lub 1 shootem, co za tym idzie , zanim go wykikają zabije cię ze 3 razy więc masz 0-3 + jakiś waller który dobrze ukrywa, swojego hacka zabije cię z 2 razy więc kurwa musisz odrabiać minimalnie takie staty jak 0-5 a na hero/mutation/ffa NIE DA się normalnie pograć bo kurwa wbijają z 3 speed/1 shooty i kurwa masz pograne, a dodam, że FFA bardzo lubie, moim zdaniem NA KAŻDYM modzie powinna być opcja "Kick", dzisiaj aby chociaż trochę normalnie pograć trzeba dojść do klanu i grać minimialnie w 6 ( lub ze znajomymi ) na roomie by napewno gdy będzie hack szybko go wykikać. Ja jeszcze tylko dodam : gg z8.

Opublikowano

Oni i tak zarabiaja ponad 500tysiecy miesiecznie i najwiecej kasy na nich wydaja ci z zielonych obszarow a z czerwonych pewnie najwiecej cziterow

GaimdKk.jpg

Opublikowano

W 100% zgodzę się z wami a szczegolnie SupaFly czemu Turcja, Brazyli i egipt nie są na czerwono ? Ja już od dawana uważam że Z8 to banda parszywców którzy siedzą na dupie i nic nie robię a gra jest taka że co chwile albo Error albo Hack tool....

Czemu nie zrobią jak w CS ' ie że nie ma Adminów ! Ten kto ztworzył pokój moirze wywalić każdego ale musi miec wysoką rangę a nie wejdzie jakieś NEO i wszystkich co go zabili wywala.

Opublikowano

Brak zyskow ze strony Norwegii, Szwecji czy chociazby Rosji? To niemozliwe... A taki nieszczesny Madagaskar, w dodatku wyspa ma pelen dostep do wszystkich opcji. Mogliby to troszke racjonalnie przemyslec.

Opublikowano

Z drugiej strony dobrze, że Portugalia i Hiszpania są na czerwono :) mam dość tego, że gra amerykańska/angielska a gra najwięcej graczy z pańska w którym mówią po Hiszpańsku, albo po Portugalsku :angry:

To co zrobił Z8games to rasizm XXI wieku.

Opublikowano

nie no zabić i nie żałować....

Niech polak zrobi server do CF i zrobi tylko dla polaków.... To jest szczyt chamstwa ....

10 post [v]

20 post [v]

30 post [v]

50 post [v]

100 post [v]

150 post [v]

200 post [v]

300 post [v]

350 post [x]

Made Own Hack : [v]

Made V.I.P Hack : [x]

Get Banned 7 day [v]

Get banned 30 day [v]

Get Perma Banned [v]

I'm Not fair. Then u can give me M I N U S

Opublikowano

da sie normalnie zarejestrować.. no znaczy zmienić iP trzeba

10 post [v]

20 post [v]

30 post [v]

50 post [v]

100 post [v]

150 post [v]

200 post [v]

300 post [v]

350 post [x]

Made Own Hack : [v]

Made V.I.P Hack : [x]

Get Banned 7 day [v]

Get banned 30 day [v]

Get Perma Banned [v]

I'm Not fair. Then u can give me M I N U S

Opublikowano

Jak to możliwe że niby Rosja niema dawać korzyści popatrzmy kociarz by na powieszchnie tego kraju i pomyślmyu ile tam osub ma komputer ...

drzewou.jpg

by nn49261111

POMOGŁEM WZBOGAĆ MNIE O PLUSIKA ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...