Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Truciak na DiamondMT2 : )

Kojak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cieszycie się a taka prawda że na 20 skrzyń dropi 10-15 mapek do tego z każdej skrzynki ripa lecą stalki lub bronie na 75, dropnięcie trutka na tym serwerze to bułka z masłem ^^.

Niee_Zioom.png
Opublikowano

do tego bony na 99.99% robione w kmr modzie wiec prawie nic pracy w to nie włożyliście

Sr 40 % + nie trudno wbić . A w sytuacji tego drugiego usera to 99% Kamer

Opublikowano

Niestety mylisz się. Te bronie były robione przed dodaniem tego serwa do Kamera.

Zajęło to dobrą godzinę, ale przede wszystkim trzeba mieć wielkiego farta.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Niestety mylisz się. Te bronie były robione przed dodaniem tego serwa do Kamera.

Zajęło to dobrą godzinę, ale przede wszystkim trzeba mieć wielkiego farta.

dokladnie mojemu koledze zajelo wbicje 51 sr w fms chyba 20 min ale szukal tylko 30+ a tu mu nagle 51

Opublikowano

dokladnie mojemu koledze zajelo wbicje 51 sr w fms chyba 20 min ale szukal tylko 30+ a tu mu nagle 51

Kminisz, że ja to robiłem ręcznie ?

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

A skąd mam wiedziec czy to na prawde na Diamondzie?

Może na pandorze albo innym serwie podobnym do tego;p :rolleyes:

A ogółem fajna trutka:]

fuck%20yeah.gif

Na to wygląda że...Zbieram minusy:D

Na setki tysiecy użytkowników tylko 21 minusów? To jest Moc:D

Mam do sprzedania wojownika 115 lvl i szamanke 110 lvl gratis...Więcej info na PW Serwer DiamondMT2

[TuT]Serwer Hamachi MineCraft-Kro Po Kroczku:)

Opublikowano

Cieszycie się a taka prawda że na 20 skrzyń dropi 10-15 mapek do tego z każdej skrzynki ripa lecą stalki lub bronie na 75, dropnięcie trutka na tym serwerze to bułka z masłem ^^.

Tak, ale teraz idź sobie na DT :) w nocy o północy all zajete.. i na dodatek.. mialem 20 skrzynek, ostworzyłem i dopnęło 18 stalek, kruk i skrzydełka... to nie wiem czy tak łatwo dropnąć :)

Opublikowano

Tak, ale teraz idź sobie na DT :) w nocy o północy all zajete.. i na dodatek.. mialem 20 skrzynek, ostworzyłem i dopnęło 18 stalek, kruk i skrzydełka... to nie wiem czy tak łatwo dropnąć :)

To nie moja wina że o północy wyłączają ci prąd i nie możesz wejść o 3-4 kiedy gra po 70 osób i każde ch puste :), na 7 skrzynek ripka 2 żale 1 trutka skrzydła 2 stale woj i stal ninja i ponad 10+ kd +5, dropnięcie trutki to nie żaden fart czy wyczyn na tym serwerze ^^.

Niee_Zioom.png
Opublikowano

@mazak1920 tak tak podaj mi swoj nick z gry to zobaczymy czy taki kozak jestes i masz tyle tych broni na 75lev

• 5 lat później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...