Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] robertadm wyrzucony

LESIUP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Info ; prawdziwe czy falszywe!!! ROBERT ROZDAWAŁ BUGI I ZOSTAŁ WYWALONY, OPRACOWYWAŁ CZITY I BUGI, I ZA TO WYLECIAŁ, MIAŁ KONTO NA FORUM CZITERSKIM, DZIŚ ZOSTAŁ ZWOLNIONY I NA TAMTYM FORUM POŻEGNAŁ SIĘ

(zeby nie bylo)

Witajcie

Jak już zapewne wielu z Was zauważyło: konto na forum Robertadm zostało zablokowane. Tym samym musimy Was niestety poinformować, że Robert w dniu dzisiejszym odszedł z ekipy (złożył wypowiedzenie). Była to decyzja tylko i wyłącznie Roberta.

Nam jest również bardzo przykro z tego powodu, że nie ma go już z nami

Życzymy mu w życiu prywatnym oraz zawodowym wszystkiego najlepszego i mamy nadzieję nadzieję, że on nas również bardzo pozywytnie i ciepło zachowa w swojej pamięci.

Pozdrawiamy serdecznie,

Wasza ekipa DarkOrbit

HAHAHA a t osie porobilo

Brak konta ;/

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No tak. Ciekawie. To tylko twoje domysły? Czy usłyszałeś to z wiarygodnego źródła? Być może się nam ujawni tutaj ten robert? :)

Opublikowano

ale spam ładny dziś był na global chacie na pl1 ^^

CM'i i SCM'i też spamowali

Ale jakoś nie mogę w to uwierzyć, że on miał potrzebę do robienia czitów bugów w DO... W końcu to chyba on wprowadził ten system anty botowy ? ;>

JA

Opublikowano

No tak, wprowadził.. ale dziwne trochę że system wyłapywał tylko darmowe boty.. tych płatnych już nie.. a wiadomo że na Ibota/kbota masa ludzi wydała kase i zarobek nie mały na tym..

Ale to tylko spekulacje, żadne info nie potwierdzone przez nikogo..

ref

Opublikowano

Ta... ja też - za napisanie STOP SPAM....

powned nie ma to jak dostać bana od CM który spamuje :F

Ale to jaki teraz jest burdel na forum, też nie da się opisać

JA

Opublikowano

CM_Motylek: Awwim: ROBERT ROZDAWAŁ BUGI I ZOSTAŁ WYWALONY, OPRACOWYWAŁ CZITY I BUGI, I ZA TO WYLECIAŁ, MIAŁ KONTO NA FORUM CZITERSKIM, DZIŚ ZOSTAŁ ZWOLNIONY I NA TAMTYM FORUM POŻEGNAŁ SIĘ

Witajcie

Jak już zapewne wielu z Was zauważyło: konto na forum Robertadm zostało zablokowane. Tym samym musimy Was niestety poinformować, że Robert w dniu dzisiejszym odszedł z ekipy (złożył wypowiedzenie). Była to decyzja tylko i wyłącznie Roberta.

Nam jest również bardzo przykro z tego powodu, że nie ma go już z nami

Życzymy mu w życiu prywatnym oraz zawodowym wszystkiego najlepszego i mamy nadzieję nadzieję, że on nas również bardzo pozywytnie i ciepło zachowa w swojej pamięci.

Pozdrawiamy serdecznie,

Wasza ekipa DarkOrbit

HAHAHA a t osie porobilo

Jeśli złożył wypowiedzenie to nie został wyrzucony.

bugpointblack.png

Opublikowano

KURWA STOP CM MOTYLEK TO MOJA ZNAJOMA KURWA CO TY PIERDOLISZ POJEBAŁO DO KOŃCA GO NIE ZOSTAŁ WYRZUCONY KURWA NIEDOJEB

ps : mozecie pisac warny na mnie

Dzis gadałem z nią na ts bo to jest Graczka GLOB 1 Klanu X i powiedziła ze jak by cię w realu spotkała za to co ty tu napisałeś to by ci wp.....

Opublikowano

KURWA STOP CM MOTYLEK TO MOJA ZNAJOMA KURWA CO TY PIERDOLISZ POJEBAŁO DO KOŃCA GO NIE ZOSTAŁ WYRZUCONY KURWA NIEDOJEB

ps : mozecie pisac warny na mnie

Dzis gadałem z nią na ts bo to jest Graczka GLOB 1 Klanu X i powiedziła ze jak by cię w realu spotkała za to co ty tu napisałeś to by ci wp.....

Ja też bym mu najebał !!! Nie mam słów do pierdolonych bachorów. (Sorry za język)

bugpointblack.png

Opublikowano

Ale panowie. Nie zależnie o czym to jest temat- kultura dalej was obowiązuje.

Wulgaryzmy na MPC są dozwolone, ale w jakiejś normalnej, nie rażącej ilości. Wzajemne wyzywanie się czy namawianie do flamewaru jest karalne.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Temat tematu beznadziejny bo on złożył wymówienie... Może zrobimy sobie własny temat i będziemy w nim opłakiwać odejście Roberta? aaaa Robert nie odchodź... bez ciebie to już nie to samo! aaaa. kto teraz będzie się głowił i pocił nad botami? wróć :<

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

Lol! Robertadm był to Jestem_Hackiem.

Robertadm odszedł wczoraj.

Jestem_Hackiem też odszedł.

To chyba nie jest przypadek.

Yhy, tym bardziej że na pożegnanie ukradł mi konto na dedyku.. xD Na szczęście acc w grze całe.

Jestem ciekaw czy kbot nadal będzie niewykrywalny :rolleyes:

Wtf . Konto mi się zbugowało i nie mogę się zalogować

http://www.mpcforum.pl/user/349579-pedores/

Looknijcie - taki sam mam tam nick jak tu. Jak możecie mi go zmienić czy coś to pisac na gg 12753084, wroce na stary profil.

Opublikowano

Do Roberta dołączyli: BA_LastGrosz, MOD_Bosik, BA_Baska, CM_Olimpia, SCM_Agness, CM_Roza, CM_Cleaner...

ref

Opublikowano

Ich spam był dziecinny .. i jeszcze ban na 30 dni od róży na pożegnanie (pisze dobranoc i ban na 30 dni ...)

Przynajmniej tego bana na 7 dni zmienili <_<

Jeśli on robił system antybotowy to we współpracy z twórcami ibota i kbota i nie BP tylko ON dostawał profity z tego :P

Opublikowano

Jeśli złożył wypowiedzenie to nie został wyrzucony.

Jeżeli odszedł to czemu dostał bana ? myślisz ty jełopie ? jeżeli się wypowiadają z kipy to tylko tracą prawa a nie konta ! .

Opublikowano

Witam Bardzo proszę o zamknięcie tego tematu ponieważ jest tu wykożystywany błąd CM_motylek który wkleił przez przypadek skopiowane od innego gracza wypowiedzi. Prawda jest całkiem inna i tylko wąskie grono ja zna.

BARDZO PROSZE O MODERATORA CZY ADMINA O USUNIĘCIE LUB ZAMKNIECIE TEGO TEMATU PONIEWAŻ JEST TU WYPOWIEDŹ NIEZGODNA Z PRAWDĄ I WKLEJONA POMYŁKOWO

Opublikowano

Ta gra nie ma juz szans na przetrwanie.

Najlepsi admini byli sprzedawcami botow, bugow itp.

Naglosnia to jeszcze w tv i leza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...