Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]kolejny tepy modek z mpc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mialem tu temat lecz palant zaknal szybko tu linka macie http://www.mpcforum.pl/topic/401328-boty-i-chacki/page__p__2854397#entry2854397

pierdolisz ze raport tylko np. macie w jednym temacie z 100 czitow i w raporcie wynmienienei z 50 nawet by sie nei zmiescilo cwaniaku.jestescei leniwy tak jak GM na metku pl tak samo modki tutaj to kurwa wasze forum i wy jestescie adminami i macie dbac o czity a nie my!!!

Opublikowano

Eh, ortografia, interpunkcja - powodzenia. Chusteczkę?

duzo to ma do tematu spamerze jebany.wole twoja stara aby obciagnela mi dobra jest w te klocki.pozdrow ja albo nie sam pzodroweim zaraz przyjdzie mi ciagnac loda.ale synge masz lalusiu na strzala leszczu.

Opublikowano

i Ty płaczesz, że Ci temat zamknęli? Tu trzeba było bana+perma+ i wpierdol na odchodne.. Się byś kur.. nauczył w końcu szacunku do innych..

Opublikowano

1.Nie jestem modem tylko kidmodem

2.Jak juz Ci wspomnialem w tamtym temacie,wystarczy raport i jakis moderator napewno sprawdzi czy cheat dziala.

3.Moze ogarne hacki ale teraz ogarniam calego metina,troche wyrozumialosci,nie jestem no-lifem i tepym modem.

4.Zamykam

sstwc.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...