Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Magic WallHack Black Ops 0.3.3 by King-Orgy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Status: Undetected

Wallhack tylko na żywych przeciwnikach.

Coder: King-Orgy

Jeżeli nie działa pobierzcie to - http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=5555

shot0010rd.jpg

To jest ukryta treść, proszę

Skan nie wygląda najlepiej, ale screen który jest powyżej ja zrobiłem więc działa :rolleyes:

To jest ukryta treść, proszę

Edytowane przez Tot4l_Own4g3
Opublikowano (edytowane)

instaluje BO i za 30min sprawdzę czy działa :) + dla cb

macie jakiegoś antywira co mogę pobrać ? bo się trochę boje bo mam w ch.... dużo koni trojańskich na kompie . mam teraz ale coś zjechany jakiś -.- nic nie wykrywa w pliku co ma 26 koni trojańskich

@edit

dziala!!!! teraz czekamy na bana :P - ale mi laguje gre mam za słabego kompa ;/

Edytowane przez matix212
1359121200-U261555.png

Opublikowano (edytowane)

instaluje BO i za 30min sprawdzę czy działa :) + dla cb

macie jakiegoś antywira co mogę pobrać ? bo się trochę boje bo mam w ch.... dużo koni trojańskich na kompie . mam teraz ale coś zjechany jakiś -.- nic nie wykrywa w pliku co ma 26 koni trojańskich

@edit

dziala!!!! teraz czekamy na bana :P - ale mi laguje gre mam za słabego kompa ;/

Hack był zrobiony 30-60min przed tym jak go tu opublikowałem, bo po nowym patchu hack nie działał. Poprzednie wersję ani razu nie były wykrywalne, a pierwsze wersja hacka była zrobiona 4 czerwca.

A co do anty wirusa to polecam Malwarebyte Anti-Malware, znajdź w googlach serial (do tego programu bardzo szybko znajdziesz). Jeszcze nie spotkałem się z wirusem, którego nie usunie (dlatego pobieram tyle hacków nie martwiąc się o wirusy).

Opublikowano (edytowane)

@up

Próbujez trollować ? Wszystkie twoje posty to jak kiepski trolling.

Ale do rzeczy, daj screena z bananem. *(żebys nie pomylił, to chodzi o BANA, bo trolle lubią brac takie rzeczy dosłownie i wkejać banany ;P)|

@edit.

Wiedziałem że to zrobisz, kiepski troll z cb ;P

Edytowane przez michiix

DAJ

delete.png

Opublikowano (edytowane)

działa tylko radze nie przekraczać zadurzą ilość zabić bo możesz dostać bana odrazu :D koledze wyslalem on wbił na serwa przez 30 min mial ponad 200 zabić podobno i bana dostał a ja sobie jeszcze jade na tym hacku :) i jest git tylko laguje mi BO bo mam za słabego kompa czy tam miejsca na dysku ;p

Edytowane przez matix212
1359121200-U261555.png

Opublikowano

działa tylko radze nie przekraczać zadurzą ilość zabić bo możesz dostać bana odrazu :D koledze wyslalem on wbił na serwa przez 30 min mial ponad 200 zabić podobno i bana dostał a ja sobie jeszcze jade na tym hacku :)

!? Zabicia nic nie mają do bana (od VAC)...

Opublikowano (edytowane)

Z tekstu wynika, że jest zainfekowany wirusem lub jest zcracowany i nie będzie więcej działać. Pobierz go jeszcze raz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...