Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CraftX - POWRACA![Dedyk][WL]

MakaLaka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No proszę Jaroszeq administrator... W poprzedniej wersji było na niego dużo skarg, nawet któryś z adminów potwierdził, że kradł itemy ze skrzynek i został on usunięty z grona moderatorów, a teraz zostaje on administratorem o0.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano
No proszę Jaroszeq administrator... W poprzedniej wersji było na niego dużo skarg, nawet któryś z adminów potwierdził, że kradł itemy ze skrzynek i został on usunięty z grona moderatorów, a teraz zostaje on administratorem o0.

no proszę, nie znasz go a wypowiadasz się.

Zacznijmy od tego że wspiera on bardzo mocno serwer finansowo.

Dodam jeszcze, że jest on inny niż sobie wyobrażasz, a tak poza tym to już moja sprawa kto jest w teamie, ty tym nie powinieneś się interesować.

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

no proszę, nie znasz go a wypowiadasz się.

A czy ja go oceniam, czy mówię co robił na serwerze i jakie były o nim opinie?

Zacznijmy od tego że wspiera on bardzo mocno serwer finansowo.

To się ceni, ale to nie znaczy, że może robić na serwie co chce.

Dodam jeszcze, że jest on inny niż sobie wyobrażasz, a tak poza tym to już moja sprawa kto jest w teamie, ty tym nie powinieneś się interesować.

Jaki jest naprawdę to mnie dużo nie obchodzi, interesuje mnie tylko stosunek do serwera i graczy. Było na niego parę skarg po czym stracił moderatora, ponieważ sam Kuno(chyba on) potwierdził na forum, że brał itemy z cudzych skrzynek, bo nie wiem czemu, ale moderator miał taki dostęp(co jest bardzo dziwne). I wiem, że to Twoja sprawa, ale jak będzie tak dalej robił to zniechęci na pewno paru, a może więcej graczy do gry na CraftX.

A i jeżeli wg Ciebie potencjalny gracz nie powinien się interesować kto jest w Teamie to gratuluję podejścia:)

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

dodaj:agam333

dlaczego:szukam super z dobrą administracją serwer ten zapowiada na dobry serw

jestem ogarnięty nie jakiś przychlast

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Opublikowano

Wysłałem podanie nick Juma

Tylko jak klikalem na odnosnik do podpisania sie pod regulaminem to 404 not found ;p

Opublikowano

Z dniem dzisiejszym serwer padł. Byłem głównym adminem, wraz z kilkoma innymi niższą rangą ludźmi, z którymi tworzyliśmy ten serwer od samego początku. Dzisiaj wielki krzysztofa zwolnił wszystkich, a sponsorów wywalił na zbity pysk.

Koleś jest totalnym dzieciakiem. Wywołał wojnę, więc będzie ją miał. Przybliżę wam trochę osobę jaką przedstawia krzysztofa.

W styczniu tego roku obiecał, że serwer będzie na lepszej maszynie. Po 6 miesiącach grania na tzw. "szczęce jego babci" (komputerze jego babci) znalazł się sponsor. Po tygodniu go zbrukał. Znalazł się drugi, który zapłacił 3x więcej za serwer. Dzisiaj się go pozbył.

Wiele cennych osób od nas odeszło, a szkoda bo gdyby nie ten koleś ten serwer mógłby konkurować z najlepszymi. Teraz serwer jest zerem, bo jako opiekuna ma tego pomiota krszysztofę.

Chcecie być na serwerze adminami, modami itd. itp.? Owszem dostaniecie to bez żadnych problemów, ale równie szybko jak go dostaliście możecie go stracić.

Także oficjalnie tworzę ligę poszkodowanych przez tego ciecia. Niech pozna swoje miejsce i oprzytomnieje.

Zapraszam wszystkich chętnych na gg. 13413329

Opublikowano

No a ja sie podpisze pod tym co napisal uzytkownik michji ktorego z serwera znam dlugo gram znim i duzo gadamy . Tak jak michi powiedzial to nie krzysztofa tworzyl serwerer i cale miasto tylko gracze oraz administracja a krzysztofa to poprostu zepsol bo mial taki kaprys bo mama nie dala mu obiadu . Jesli chcecie zmarnowac dni a nawet tyogdnie na ten serwer to naprawde nie warto jest wiele innych serwerow na ktorych mozna zagrac . Jeszcze pare miesiecy temu a dokladnie 2 mialem wielka nadzieje ze ten serwer bedzie jeden z najlepszych ale jak widac pomylilem sie . Na serwerze mialem nick Kiomek Bylem glownym admienm od poczatku serwera a zostalem wywalony za ? za kaprys krzysztofy ktory stwierdzil ze sie rzadze i jestem gowniarzem ktory nic nie umie . Jesli checie pograc na porzadnym serwerze to zapraszam na serwer ktory powstanie za tydzien . Poniewaz narazie nie ma mnie w domu i pisze z telefonu . A pomagam w tworzeniu tego serwera wiec zapraszam wszyskich chetnych na GG .

Opublikowano

Dołączę do tego, co napisał Michji... Na serverze grałem pod nickiem Suchy (lub też Hubcio), byłem raczej aktywnym adminem i mam nadzieję że pomocnym. Pewnego dnia Krzysztofa mnie zdegradował, bo jakiś dzieciak ustawił wodę na dużym obszarze...

Gdyby nie to że pomagałem ustawiać server i uczyłem komend część teamu to bym nie narzekał, ale Krzysztofa leci tylko i wyłącznie na kasę:

- chcesz mieć MagicCarpet? Wyślij sms za 15zł

- chcesz móc wylewać wodę? Wyślij następnego sms za 15zł

- własna frakcja? Sms 15zł

- pomoc od gościa o prefixie ,,właściciel"? Sms za 15zł

Na serverze jest wiele niedociągnięć ale na to Krzysztofa nigdy nie ma czasu.

Michji, Kiomek, Ogrodnik, Artistofphat, Budyń, Croth, okus45, Nico, Gniewomir === myślę że co najmniej tyle osób uważa czas spędzony na CraftX'ie za stracony.

Uważam że władzę nad serverem powinien przejąć Michji, ponieważ zawsze chętnie pomaga graczom i za sie na rzeczy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...