Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, mam w planach założenie nowej postaci - będę grał od nowa, wojownikiem body, ale jak wiadomo ciężko będzie bez yangów z allegro itp. Więc wpadłem na pomysł, żeby na 35 zrobić bojowca, znaleźć jakiegoś dobrego riba i wybijać metiny 35 - dobry sposób na zarobek? Jeżeli exp wpadałby, zostawiałbym trochę procent, na KU dla mnie, a resztę oddawał jakiejś gildii.

Edytowane przez r0bak.
Opublikowano

A nie lepiej zrobić postać na metki diabła i kupić rękawicę złodzieja? Mi surką 58 z rękawicą co 2 metek dropił kamyk duchowy, było też dużo dobrych kd (w tym defa +4), no i KU ofc. :D

vev4z.gif

Jeśli liczysz na jakie kolwiek plusy czy minusy z mojej strony, to się grubo mylisz, skoro myślisz, że Ci je dam.

Nie oceniam za zbędne komentarze, czy posty lecz, za cenną prace i tutoriale.

Legenda
Opublikowano

Możesz takie coś zrobić i ubijać metki na 30-40lv oraz bestów. Niezły zarobek, ponieważ można dropnąć kamień duchowy, księgi umiejętności, kamienie dusz oraz bronie na 30lv.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Napewno na metkach 30-40 lv dropniesz kamyk duchowy -.-.Co prawda na wiki jest prawdopodobienstwo lecz szansa na drop jest rowna 0 :).A co do 35 lv i zarobku to polecam:)

s5 - 65 / 70 / 82 lv OFF

ferwgre.png

Balmora !

Opublikowano (edytowane)

A nie lepszy jest zarobek na rybach?? Jak wiadomo, każdy kupuje ryby, więc trochę czasu dziennie i można trzepać niezłą kasę ( masz 100% pewność, że zarobisz). Można także ustawić FB na noc, jeśli nie boisz się o konto :)

Możesz takie coś zrobić i ubijać metki na 30-40lv oraz bestów. Niezły zarobek, ponieważ można dropnąć kamień duchowy, księgi umiejętności, kamienie dusz oraz bronie na 30lv.

plvo kamienie duchowe dropią z metków 45+

Edytowane przez patrynio1993
Opublikowano

Moim zdaniem najlepszy spsób na zarobek zrobić dropka nabić mu 23 level i iść na medale konne.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Jeżeli masz problem z kasą i nie dasz rady wbić jak narazie wyzszego lvla to dobry zarobke lecz nie gwarant 100% że zarobisz te 500kk dziennie na rybach to pewnosc jest a na metkach mozesz dropnac 3aury a raz wcake u same KU warte 100k.

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...