Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Newlongju2 Porady

Grex55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo mam 30 lv na Newlongju2 ale nie wiem gdze teraz expic szukalem poradnikow i nie moge znalezc jak cos piszcie na forum i w grze moj nick Firus

Opublikowano

Nic o mnie nie wiesz i piszesz takie zeczy ... Gralem na pl mialem 15 lv i tyle a fajnie sie gra na nl i chcialem sie dowiedziec gdze expic

Opublikowano

No to stary co tu o tobie wiedziec 15 lvl na plu to ja w 30 minut wbijam więc idz na tym plu wbij ze 40-50 i dopiero potem graj na privahc a jak nie wiesz gdzie expic zapytaj na forum metina

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

omg dzieci co maja po 10-20lvl na PL nie grajcie na privach^^ bo nic nie bedzecie znali ja tam all do 80lvl znam pewnie i wiecej a na PL mialem 56 max

Mam na Sell Konto Wojownika 70lvl Mental z Koniem Bojowym Żywym :) Postać bez eq all skile na 17 weszły czyli juz 4skile na m(tąpniencie,silne,walniencie i Duchowe 1 Ku do m3 :) reszta m1 PISAĆ PW na forum(Newlongju2)
Opublikowano

wy... na

To jest ukryta treść, proszę

tam wszystko pisze noobie!!!

to jest forum o bugach i hackach a nie "pomóżcie nie wiem gdzie expic:(("

POMOGŁEM ???? DAJ 5 :)

serwer Longjuyt2:

wojownik: body

aura: P

berek: g8

wir: P

3stronne: g1

szarża: ileś ^^

dowodzenie: m4

górnictwo: g2

Opublikowano

won na PL a nie zaczynasz tutaj i nie wiesz gdzie expic na 30 lvla ten 15 lvl na pl co masz to naprawde sie bardzo nameczyles zeby go wbic...

Opublikowano

jak nie masz pojecia o grze i znajac nerwow do lagow bo tego wbijac 15 lvl nie doswiadczyles wroc na pl

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

I takie właśnie nooby spamują główny szept na nl;/

POMOGŁEM? DAJ 5*

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni, a nie w tych 98% odmieńców wstaw to do swojej sygnatury

Jeśli uważasz ze Owned!

To najgorszy moderator na tym forum

To skopiuj ten tekst do swojej sygnaturki

Opublikowano

15 lvl to sie w 20min-30min gora wbija.... a ty to koledzy wyzej won na PL bo na US to raczej nieznam angielskiego.... chociaz US lepszy lecz tam noobow nie potrzeba....

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...