Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WP, Bot i cracki

zygi997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam właśnie powracam do gry DO po roku przerwy i mam problem gdyż jestem ... debilem. Przez ten rok weszło sporo progenitur Botów które posiadałem. Ściągnąłem sobie WP6.67f ale konfiguracje trzeba zmienić a nigdzie nie mogę znaleźć ustawień to mojej mozili. Co do cracków to podejrzewam że nadal funkcjonują ale bd wdzięczny jak ktoś poda mi stronę ze jeszcze nie rozdziewiczonymi crackami.

Opublikowano

Witam właśnie powracam do gry DO po roku przerwy i mam problem gdyż jestem ... debilem. Przez ten rok weszło sporo progenitur Botów które posiadałem. Ściągnąłem sobie WP6.67f ale konfiguracje trzeba zmienić a nigdzie nie mogę znaleźć ustawień to mojej mozili. Co do cracków to podejrzewam że nadal funkcjonują ale bd wdzięczny jak ktoś poda mi stronę ze jeszcze nie rozdziewiczonymi crackami.

wszystko jest na forum:

http://www.mpcforum.pl/topic/295470-tut-obsluga-wicked-patcher/

Opublikowano

to jest troche stary temat. Nie łątwie napisać czy to ma być np 1D/3H f2 i f3 zaznaczone itd tylko tak by chodziło na v5.0? Dzięki z góry

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...